Η Jennifer Lopez μας ξεναγεί στη γκαρνταρόμπα της

Η Jennifer Lopez μας ξεναγεί στη γκαρνταρόμπα της

Και μιλάει για το θρυλικό, πράσινο φόρεμα του οίκου Versace

Η Jennifer Lopez εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή του ABC για τις ανάγκες της οποίας άφησε τις κάμερες να μπουν στο σπίτι της για πρώτη φορά.

Το εντυπωσιακότερη δωμάτιο του σπιτιού της Λατίνας σταρ είναι, αναμφίβολα, η εντυπωσιακότατη γκαρνταρόμπα της, η οποία έχει το μέγεθος ενός μικρού σπιτιού. Ο χώρος, με τέλειο, ακριβή φωτισμό και κρεμ μοκέτα από άκρη σε άκρη, έχει ένα μεγάλο dressing table, επαγγελματικό εξοπλισμό κομμωτηρίου, πολλές καρέκλες και καθρέφτες παντού και άφθονο εμφιαλωμένο νερό (υποψιαζόμαστε ότι η ενδελεχής αναζήτηση του τέλειου ντυσίματος σε κάνει να διψάσεις). Παντού υπάρχουν ράγες με άπειρα couture φορέματα, ενώ ένα σημείο του χώρου φιλολοξενεί την συλλογή παπουτσιών της σταρ, η οποία θα έκανε μέχρι και την Imelda Marcos πράσινη από ζήλια.

Η κάμερα της εκπομπής εντόπισε, μέσα σε ένα κουτί στο πάτωμα, το αποκαλυπτικό Jungle Dress του οίκου Versace το οποίο η τραγουδίστρια φόρεσε στην τελετή απονομής των βραβείων Grammy το 200, και το οποίο συζητιέται μέχρι και σήμερα. «Μου είχε κάνει τόσο μεγάλη εντύπωση που προκάλεσε τέτοιες αντιδράσεις», είπε η ηθοποιός. «Ήμουν τόσο αθώα τότε. Πίστευα ότι ήταν απλώς ένα πολύ ωραίο φόρεμα που μου πήγαινε. Τώρα βλέπω ότι είναι τόσο αποκαλυπτικό! Υποθέτω ότι γι' αυτό προκλήθηκε όλος αυτός ο ντόρος!»

Διαβάστε ακόμα:
Ποια διάσημη super star άλλαξε τέσσερα σύνολα σε μία μέρα;
Jennifer Lopez: Παιχνίδια στο νερό με τα δίδυμα και τον Casper Smart
Jennifer Lopez: Πώς κατάφερε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης της;