Πέντε καλλίγραμμες stars μοιράζονται τα μυστικά της σιλουέτας τους

Γωγώ Φούντα
Πέντε καλλίγραμμες stars μοιράζονται τα μυστικά της σιλουέτας τους

Και αποδεικνύουν ότι τίποτα δεν γίνεται χωρίς δουλειά!

Είναι διάσημες, ταλαντούχες και διαθέτουν θανατηφόρα κορμιά. Ο λόγος, για 5 καλλονές του Hollywood οι οποίες μοιράζονται μαζί μας τα μυστικά της άψογης σιλουέτας τους αποδεικνύοντας πως χωρίς κόπο και κυρίως πρόγραμμα τα επιθυμητά αποτελέσματα δυστυχώς δεν έρχονται, διότι ως γνωστόν το κορμί θέλει θυσίες! Ιδού λοιπόν η fitness ρουτίνα των καλλίγραμμων κυριών...

Jennifer Lopez: Τι κι αν έχει πατήσει τα 40; Η JLo αποτελεί σταθερή αξία καθώς στο πέρασμά της προκαλεί επιφώνηματα θαυμασμού. Οι εμφανίσεις της on stage δε κάνουν το κοινό, και κυρίως το αντρικό, να παραληρεί. Η διάσημη λατίνα λοιπόν, αποκαλύπτει πως τέσσερις φορές την εβδομάδα κάνει προπόνηση μίας ώρας με τον προσωπικό της γυμναστή ενώ κάνει και αρκετό διάδρομο για να ενισχύσει τον μεταβολισμό και τις καύσεις της. Επίσης, δεν παραλείπει να κάνει αρκετά βαθιά καθίσματα την ημέρα, ενώ οι αξιοζήλευτοι κοιλιακοί της είναι αποτέλεσμα 3 σετ καθημερινά που περιλαμβάνουν 100 επαναλήψεις!

Jessica Biel: Η μέλλουσα κυρία Timberlake, μπορεί να δηλώνει ηθοποιός, αλλά στη συνείδηση του κοινού είναι χαραγμένη ως Το Κορμί! Και όχι άδικα φυσικά καθώς διαθέτει ένα από τα πιο γυμνασμένα και εντυπωσιακά κορμιά του Hollywood. Το πρόγραμμά της περιλαμβάνει μία κυκλική προπόνηση που επικεντρώνεται στα πόδια και την πλάτη. Κάθε μέρα κάνει και κάτι διαφορετικό, από τρέξιμο, περπάτημα ή κολύμπι, απλά φροντίζει οτιδήποτε κι αν κάνει να τα κάνει με την μεγαλύτερη ένταση. Έτσι όπως υποστηρίζει, δεν βαριέται και έχει πάντα ενέργεια.

January Jones: Μπορεί η 34χρονη star να γέννησε μόλις ένα χρόνο πριν, αλλά τίποτα στη σιλουέτα της δεν μαρτυρά κάτι τέτοιο. Η φιλοσοφία της Jones είναι πως όλα πρέπει να γίνονται χαλαρά. Αγαπάει το τένις και το κολύμπι ενώ σκοπεύει να ξεκινήσει και γιόγκα. Όπως έχει δηλώσει και η ίδια, της αρέσει όταν γυμνάζεται να κάνει και κάτι άλλο που την ευχαριστεί παράλληλα, ώστε η γυμναστική να μην παίρνει την μορφή... τιμωρίας!

Rosie Huntington-Whiteley: Η 25χρονη καλλονή δηλώνει ότι λόγω των συχνών της ταξιδιών, πρέπει πάντα να προσέχει αυτά που τρώει ενώ παράλληλα της δίνεται και η ευκαιρία να δοκιμάζει συνεχώς νέες γεύσεις. Προτεραιότητά της είναι η σωματική άσκηση, μοντέλο είναι άλλωστε ενώ συνεργάζεται με τρεις προσωπικούς γυμναστές σε Λονδίνο, Λος Άντζελες και Νέα Υόρκη! Τι νομίζατε;

Olivia Wilde: Η 28χρονη ηθοποιός, η οποία θα μπορούσε άνετα να είναι και μοντέλο, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο χορό και φροντίζει πάντα το πρόγραμμά της να σχετίζεται με αυτό. Προκειμένου να ενισχύσει την καύση του λίπους κάνει αερόβια άσκηση με πολλά στοιχεία μπαλέτου. Η ίδια υποστηρίζει ότι της ταιριάζει πολύ αυτή η μορφή γυμναστικής καθώς βαριέται τρομερά τα γυμναστήρια.

Διαβάστε επίσης:

Jennifer Lopez: Με την κόρη της στο fashion show του οίκου Chanel

Η Jessica Biel αγαπά τις Fendi τσάντες

Ποιος είπε πώς οι celebrities δεν έχουν ακμή;