Ποιος αγαπημένος ηθοποιός έκανε αυτό το (παράξενο) tattoo;

Ποιος αγαπημένος ηθοποιός έκανε αυτό το (παράξενο) tattoo;

Μετά από την περιπέτεια που είχε με την υγεία του, ίσως το νέο του απόκτημα να έχει και συμβολική σημασία.

Μπορεί στη σειρά που πρωταγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια, να είναι ένας κατά συρροή δολοφόνος, στην πραγματικότητα όμως πρόκειται για έναν από τους πιο αγαπημένους αλλά και ταλαντούχους ηθοποιούς που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως, παρά τα αιμοβόρα ένστικτά του στη σειρά, ο τηλεοπτικός «Dexter» είναι ένας αξιολάτρευτος χαρακτήρας.

Ο λόγος για τον Michael C. Hall λοιπόν, όπως καταλάβατε, ο οποίος εθεάθη τη Δευτέρα σε ένα tattoo studio στο Hollywood, να αποκτά το πρώτο του, απ᾽ όσο μπορούμε να γνωρίζουμε, τατουάζ. Ο 41χρονος ηθοποιός είχε περάσει πρόσφατα μια δύσκολη περιπέτεια υγείας, καθώς είχε διαγνωστεί το 2010 με καρκίνο, ενώ το 2011 χώρισε από την σύζυγό του και συμπρωταγωνίστριά του στο Dexter, Jennifer Carpenter.

Πλέον όμως τα πράγματα δείχνουν να έχουν φτιάξει στη ζωή του Hall, καθώς όχι μόνο κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο, αλλά έχει βρει και νέα σύντροφο, η οποία μάλιστα λέγεται πως είναι και η πρώτη του σοβαρή σχέση μετά το διαζύγιο. Ίσως μάλιστα και η νεαρή Morgan Macgregor, η Καναδή βιβλιοκριτικός που του έκλεψε την καρδιά, να ήταν αυτή που τον οδήγησε στην απόφαση να «σημαδέψει» το σώμα του, καθώς και η ίδια είχε να παρουσιάσει μια εκπληκτική συλλογή ντελικάτων τατουάζ, στην πρώτη της εμφάνιση με τον Hall στα βραβεία Emmy.

Διαβάστε επίσης:

Celebrity tattoos: Μπορείτε να αναγνωρίσετε σε ποιους ανήκουν;

O Zombie Boy χωρίς τατουάζ!

Είδηση σοκ: o Chris Brown κάνει τατουάζ το πρόσωπο της Rihanna μελανιασμένο και χτυπημένο