Είδηση σοκ: o Chris Brown κάνει τατουάζ το πρόσωπο της Rihanna μελανιασμένο και χτυπημένο

Είδηση σοκ: o Chris Brown κάνει τατουάζ το πρόσωπο της Rihanna μελανιασμένο και χτυπημένο

Για ποιο λόγο προκαλεί ο διάσημος rapper;

Ο Chris Brown δεν έχει σκοπό να μας αφήσει στην ησυχία μας και μας το δείχνει με το χειρότερο τρόπο. Ο διάσημος τραγουδιστής που χτύπησε μέχρι λιποθυμίας τη Rihanna όταν ήταν σύντροφός της όχι μόνο δεν έχει κρατήσει μία πιο low profile στάση, αλλά αυτή τη φορά προκαλεί ακόμα περισσότερο.

Το καινούργιο του τατουάζ κοσμεί το λαιμό του και πρόκειται για το μελανιασμένο πρόσωπο μιας γυναίκας που έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού. Ναι, όσο τρελό και να σας ακούγεται, μετά τον ξυλοδαρμό της τραγουδίστριας το 2009 ο Brown αποφάσισε να απαθανατίσει τη στιγμή χαράσσοντάς τη για πάντα πάνω του.

Βέβαια, σε πρόσφατη δήλωσή του υποστήριξε πως πρόκειται για το πρόσωπο μίας τυχαίας γυναίκας, αλλά εάν δείτε την εικόνα προσεκτικά θα παρατηρήσετε την ομοιότητα με τη δημοφιλή Riri.

Ας ελπίσουμε αυτό το τατουάζ να μη γίνει αφορμή για να έρθουν ακόμα πιο κοντά οι δυο τους και ξαναζήσουμε βίαιες στιγμές.

Διαβάστε επίσης:
Queen.gr αποκλειστικό: Ταξιδέψαμε μέχρι το Saint- Tropez και φωτογραφίσαμε τις χειμερινές βιτρίνες όλων των μεγάλων οίκων μόδας

Το Queen.gr βρέθηκε στα γυρίσματα του νέου videoclip της Ilia Darlin και μας τα λέει όλα

Victoria Beckham: Ξέχασε (κυριολεκτικά) το γιο της