To ξέσπασμα της διάσημης κολλητής της Aniston: «Η Angelina είναι σατανική»

Γωγώ Φούντα
To ξέσπασμα της διάσημης κολλητής της Aniston: «Η Angelina είναι σατανική»

Η Chelsea Handler σε ένα κρεσέντο τρέλας και παροξυσμού!

Φαίνεται ότι η κόντρα Jennifer Aniston-Angelina Jolie, η οποία πλέον θυμίζει αρκετά την κλασική δική μας, Άννα Βίσση-Δέσποινα Βανδή, καλά κρατεί. Και παρά το γεγονός ότι οι δύο διάσημες ηθοποιοί δεν πολυασχολούνται με το θέμα, το κάνουν όλοι οι υπόλοιποι γι' αυτές!

Το πιο πρόσφατο κρούσμα είναι οι δηλώσεις της κολλητής φίλης της Aniston, Chelsea Handler η οποία ήταν καλεσμένη στο show του Howard Stern και ο οποίος όπως ήταν φυσικό κάποια στιγμή ανέφερε και το όνομα της διάσημης φίλης της. Μοιραία λοιπόν η κουβέντα πήγε και στους Brangelina κάτι που έκανε την Handler να βγει από τα ρούχα της και ούτε λίγο ούτε πολύ να χαρακτηρίσει τη Jolie σατανική!

Συγκεκριμένα είπε: «Γιατί αποκαλείτε την Angelina αντροχωρίστρα ότα ο Brad Pitt ηταν αυτός που ήταν παντρεμένος; Έχω μιλήσει για τη Jolie πολύ πριν γίνει φίλη μου η Jennifer. Όσο γι' αυτούς που θεωρούν ότι μιλάω για να υπερασπιστώ την Aniston, κάνουν τεράστιο λάθος, καθώς η Jen δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με το θέμα. Θεωρώ την Jolie κάπως κακιά και σατανική. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι δεν έχει καθόλου φίλες. Ο Brad πιστεύω ότι είναι πανικοβλημένος με όλα αυτά τα παιδιά. Σίγουρα τα αγαπάει, σίγουρα είναι πολύ καλός μπαμπάς αλλά πραγματικά κάτι περίεργο συμβαίνει με τη συγκεκριμένη οικογένεια».

Αν το γεγονός ότι η Angelina δεν έχει φίλες την κάνει αυτομάτως και σατανική, τότε μάλλον η Chelsea έχει παρεξηγήσει κάποια πράγματα ή απλώςασχολείται με τις ζωές των άλλων προκειμένου να της δίνει κάποιος σημασία.

Διαβάστε επίσης:

Το σπίτι της Jennifer Aniston στη Νέα Υόρκη

Angelina Jolie: οι φήμες ότι πάσχει από Ηπατίτιδα C όλο και πληθαίνουν

Αngelina Jolie: Στο πάρκο για παιχνίδια με τα πιτσιρίκια της