Άγριος φόνος στο σπίτι της Charlize Theron

Άγριος φόνος στο σπίτι της Charlize Theron

Ένας άντρας βρέθηκε, βασανισμένος μέχρι θανάτου, στο πατρικό της σταρ

Οι αστυνομικές αρχές του Γιοχάνεσμπουργκ, στη Νότιο Αφρική, βρήκαν φιμωμένο και δεμένο το πτώμα του εμπόρου αυτοκινήτων, Barry Newland. Το θύμα είχε μία πλαστική σακούλα στο κεφάλι του και ήταν γεμάτο καψίματα από τσιγάρα.

Η αστυνομία λέει ότι ο φόνος του Newland έγινε την περασμένη Παρασκευή από μία συμμορία πέντε διαρρηκτών, οι οποίοι, καταρχήν προσποιήθηκαν ότι ήταν πιθανοί πελάτες του και, στην συνέχεια τον δολοφόνησαν και του έκλεψαν ένα κινητό τηλέφωτο, ένα laptop, δύο κάμερες, ένα iPod και μία χρυσή αλυσίδα. Το αξιοσημείωτο στην υπόθεση είναι ότι πρόκειται για το ίδιο σπίτι που, το 1991, η μητέρα της Charlize Theron, Gerda Maritz, σκότωσε τον αλκοολικό πατέρα της, Charles, προκειμένου να προστατέψει την ζωή της, αλλά και της κόρης της.

Η -βραβευμένη με Όσκαρ- ηθοποιός, που έγινε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού ήταν, τότε, 15 χρονών. Μιλώντας, τον περασμένο Δεκέμβριο, σε τηλεοπτική εκπομπή, η Theron παραδέχτηκε ότι έχει αποδεχτεί το περιστατικό, ενώ δήλωσε ότι, εξαιτίας αυτού, ο δεσμός της με την μητέρα της έχει γίνει πιο δυνατός. «Δεν με στοιχειώνει. Όχι, δεν με στοιχειώνει καθόλου. Η μητέρα μου είναι υπέροχος άνθρωπος. Και ξέρω ότι όλα τα παιδιά το λένε αυτό για τους γονείς τους, αλλά είναι μοναδική», είπε.

Διαβάστε ακόμα:

H Charlize Theron έχει νέο άντρα (και σίγουρα δεν είναι αυτό που περιμένατε)
Αποκτήστε την υπέροχη σιλουέτα της Charlize Theron χωρίς κόπο αλλά με τρόπο
Charlize Theron- Michael Fassbender: Η συγκλονιστική φωτογράφηση