Τα πιο αταίριαστα ζευγάρια του Hollywood! Περί ορέξεως...

Τα πιο αταίριαστα ζευγάρια του Hollywood! Περί ορέξεως...

Οι πιο γοητευτικοί σταρ συχνά καταλλήγουν με κοινούς θνητούς

Oι Celebrities, όπως και οι κοινοί θνητοί φυσικά έχουν τα θεματάκια τους με τους έρωτες. Πάντα κάποιος παντρεύεται, άλλος παίρνει διαζύγιο, άλλοι ερωτεύονται άλλοι χωρίζουν ή απλά αλλάζουν παρτενέρ σαν τα πουκάμισα. Γενικά, είναι δύσκολο να βρεις το ιδανικό, το ένα και μοναδικό ταίρι- πόσο μάλλον όταν είσαι πλούσιος και διάσημος.

Συνήθως κανείς περιμένει πως οι ωραίοι του Hollywood και της show biz γενικότερα καταλήγουν με κάτι εξίσου εντυπωσιακό εμφανισιακά- απλώς γιατί μπορούν. Είναι όμως έτσι; Η ιστορία απόδεικνύει για πολλοστή φορά πως ο έρωτας είναι τυφλός. Τι κι αν επιμένει το κοινό- καλη ώρα εμείς πως το 'Χ' ζευγάρι δεν ταιριάζει... εκείνοι εκεί. Συνεχίζουν ακάθεκτοι τρίβοντάς μας στην κολοκυθόπιτά τους στη μάπα μας... Και πολύ καλά κάνουν- συνήθως. Άλλοι πάλι δεν δίνουν καμία σημασία στο στυλ και την ηλικία του άλλου αρκεί να περνάνε καλά. Σωστό κι αυτό!

Όλοι κάνουμε λάθη, είναι άλλωστε ανθρώπινο. Οι διάσημοι και όμορφοι όμως μας τονίζουν πως υπάρχουν κι άλλα στη ζωή, εκτός από την εξωτερική εμφάνιση και καμιά φορά η πραγματική ομορφιά κρύβεται σε ένα συνηθισμένο ή ακόμη και άσχημο πρόσωπο!

Ιδού μερικά από τα φαινομενικά πιο αταίριαστα ζευγάρια του λαμπερού κόσμου των σταρ...

Διαβάστε ακόμη:

Ποια διάσημη μαμά φωτογράφησε το μωρό της να κάνει yoga;

O Chris Brown χώρισε για τα μάτια της Rihanna

Ποια star κυκλοφορεί.. topless μέσα στο σπίτι διάσημης σχεδιάστριας.. (φωτό)