Scarlett Johansson: Θεωρεί την Blake Lively φτηνή απομίμησή της

Γωγώ Φούντα
Scarlett Johansson: Θεωρεί την Blake Lively φτηνή απομίμησή της

Ποιος είδε τη Scarlett και δεν τη φοβήθηκε!

O ξαφνικός γάμος του Ryan Reynolds και της Blake Lively έναν περίπου μήνα πριν, προκάλεσε έκπληξη αλλά και μεγάλη χαρά στις οικογένειες και τους θαυμαστές τους. Κι όμως, υπάρχει ένας άνθρωπος που είναι σίγουρο ότι δεν σκοπεύει να στείλει γαμήλιο δώρο στο ζευγάρι και αυτή δεν είναι άλλη από την πρώην σύζυγο του Reynolds, Scarlett Johansson.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η σέξι star, φέρεται να είναι πολύ πικραμένη με το γεγονός αυτό καθώς από την μία δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι ο πρώην της προχώρησε τόσο γρήγορα στη ζωή του και από την άλλη, πιστεύει ακράδαντα ότι οι δυο τους είχαν δεσμό, όσο η ίδια και ο Ryan ήταν ακόμα μαζί.

«Παρά το γεγονός ότι δεν έχει αποδείξεις γι' αυτό, η Scarlett είναι πεπεισμένη ότι ο Ryan την απατούσε με την Blake. Είναι πολύ πικραμένη και στενοχωρημένη καθώς θεωρεί ότι η Blake ουσιαστικά της έκλεψε τον άντρα μιας και όταν οι δυο τους γύριζαν το Green Lantern το 2010, ο Reynolds και η Johansson ήταν ακόμα παντρεμένοι», αποκαλύπτει πηγή από το περιβάλλον της διάσημης ηθοποιού.

«H Scarlett δεν θέλει να βλέπει την Blake ούτε στις σελίδες των περιοδικών. Θεωρεί ότι είναι είναι ύπουλη και αντροχωρίστρα. Την έχει αποκαλέσει μάλιστα φτηνή απομίμησή της! Δεν είναι τυχαίο ότι πολλές φορές βρέθηκαν σε οντισιόν για τους ίδιους ρόλους με την Blake να φεύγει πάντα με άδεια χέρια. Πιστεύει ακράδαντα ότι η Lively ξελόγιασε το σύζυγό της, και παρά το γεγονός ότι και η ίδια έχει κάνει σχέσεις από τότε που χώρισαν, θεωρεί υπερβολή τον τόσο σύντομο γάμο του Ryan».

Λίγο υπερβολικά μας φαίνονται όλα αυτά, αλλά με τους stars ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Περιμένουμε εξελίξεις...

Διαβάστε επίσης:

Scarlett Johansson: Λέει όχι στα ακριβά παριζιάνικα εστιατόρια και επιλέγει πικ νικ στο πάρκο

Blake Lively: φθινοπωρινή γεωμετρία στο Gossip Girl

Blake Lively και Ryan Reynolds: Το τεράστιο μονόπετρο και η απόδραση μετά το μυστικό γάμο!