Μετά τον Matthew McConaughey ποια γυναίκα ηθοποιός αποστεώθηκε για ρόλο;

Μετά τον Matthew McConaughey ποια γυναίκα ηθοποιός αποστεώθηκε για ρόλο;

Είναι πραγματικά αναγκαία όλη αυτή η ταλαιπωρία;

H ηθοποιός Antonia Campbell-Hughes, ανέλαβε να παίξει το ρόλο της Natascha Kampusch από την Αυστρία. Το συγκεκριμένο κορίτσι λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε μιας και η ιστορία της συγκλόνισε πολλούς. Η κοπέλα κρατήθηκε όμηρος σε υπόγειο από τον απαγωγέα της, Wolfgang Priklopi για 8 ολόκληρα χρόνια μέχρι να καταφέρει να αποδράσει και να ξαναβρεθεί με την οικογένειά της!

Η 30χρονη ηθοποιός έχοντας πάρει το ρόλο της σοβαρά, εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του Λονδίνου στη Leicester Square φορώντας ένα διάφανο φόρεμα και σοκάροντας τους πάντες με το αποστεωμένο κορμί της. Είναι η δέυτερη πιο σοκαριστική εικόνα που βλέπουμε μετά τον Matthew McConaughey, ο οποίος έχασε 30 κιλά προκειμένου να υποδυθεί τον Ron Woodroof, ασθενή του ιού του AIDS.

To υπέροχο κατά τα άλλα φόρεμά της έκανε το σώμα της να φαίνεται ακόμη πιο ισχνό και σε συνδυασμό με τις ογκώδεις πλατφόρμες και τα πιασμένα ψηλά μαλλιά, η εικόνα ήταν σοκαριστική! Η Νορβηγίδα ηθοποιός ήταν πάντα λεπτή αλλά ποτέ δεν είχε ξεφύγει από τα φυσιολογικά όρια σωματικού βάρους. Τοι ανησυχητικό είναι ότι δεν επιχείρησε να κρύψει το σώμα της αλλά το επιδείκνυε περήφανα ως κατόρθωμα. Ίσως θέλησε να τραβήξει την προσοχή στη νέα της ταινία 3096, που πήρε τον τίτλο της από τον αριθμό των ημερών που πέρασε το άτυχο κορίτσι αιχμάλωτο σε εκείνο το υπόγειο της Αυστρίας.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Μάιο στο Μόναχο και συνεχίζονται, διαδραματίζοντας το Γολγοθά της μικρής Natascha από το 1998 έως το 2006. Καλή η προσπάθεια να φανούν όλα ρεαλιστικά, αλλά μήπως στο βωμό της τέχνης και της ερμηνείας ξεπερνάμε καμιά φορά τα όρια;

Διαβάστε ακόμη:

Stars και κιλά: Ποιοι έμειναν σκιά του εαυτού τους για τις ανάγκες ενός ρόλου;

Ο Matthew McConaughey καταρρέει!

Όταν η Πέμη Ζούνη είχε μιλήσει για την νευρική ανορεξία, ένα χρόνο πριν