Τι άλλο κρυφό ταλέντο μας κρύβεις Kate Middleton;

Τι άλλο κρυφό ταλέντο μας κρύβεις Kate Middleton;

Ντύθηκε Cheryl Cole στο bachelor της και χόρευε σαν τρελή... ίσως κάπως έτσι!

Νέες αποκαλύψεις βγήκαν στο φως για την Δούκισσα που αν κυκλοφορήσουν με αποδεικτικά στοιχεία μάλλον θα πέσουμε όλοι από τα σύννεφα!

Η μέλλουσα βασίλισσα στο bachelor party της είχε ντυθεί Cheryl Cole, χόρευε άκρως αποκαλυπτικά όπως η διάσημη ποπ σταρ και τραγουδούσε γνωστές της επιτυχίες προκειμένου να διασκεδάσει τους καλεσμένους της.

Το νέο ξεφούρνισε ο William στην τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της συναυλίας της για τη διαμαντένια επέτειο της βασίλισσας Ελισσάβετ και η Cole συμπεριέλαβε μάλιστα την πληροφορία στην αυτοβιογραφία της που μόλις εξέδωσε. Λέγεται πως υπάρχει και βίντεο από το εν λόγω βράδυ το οποίο έχει στην κατοχή του το βασιλικό ζευγάρι και οι παρούσες φίλες της Middleton.

Η Kate φέρεται να φόρεσε μία φόρμα που ράφτηκε κατόπιν ειδικής παραγγελίας, ολόιδια με την αγαπημένη της Cheryl, και επιδόθηκε σε παντώς τύπου ακροβατικά! Tην φανταζόμαστε... κάπως έτσι!! Όπως φαίνεται όλα τα νεότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας δεν είναι και τα πιο συνεσταλμένα. Δεν μπορούμε να πούμε πως μας στενοχωρεί αυτό!

Διαβάστε ακόμα:
Kim Kardashian- Fergie: ποια φόρεσε καλύτερα το μικροσκοπικό Balmain φόρεμα;
Κατά μάνα κατά κόρη: Το εθισμένο στην κοκαΐνη γένος Lohan! (βίντεο)
Ηalloween και stars: Τα πιο αστεία celebrity κοστούμια