Gwyneth Paltrow και Cameron Diaz ραπάρουν άγρια για τη διάσημη κολλητή τους (video)

Gwyneth Paltrow και Cameron Diaz ραπάρουν άγρια για τη διάσημη κολλητή τους (video)

Άλλη μια απόδειξη πως εκεί στο Hollywood το χιούμορ περισσεύει.

«Για να γιορτάσουν την μετακόμιση στο νέο μου studio, δύο συνάδελφοί μου με στενούς, πολύ στενούς δεσμούς με την hip hop κοινότητα, «έριξαν» μερικούς στίχους για μένα. Σας παρουσιάζω την MC Gwyneth Paltrow και την DJ jazzy Cameron Diaz».

Με αυτή τη φράση υποδέχτηκε τις προάλλες το κοινό στο νέο της τηλεοπτικό studio η διάσημη παρουσιάστρια (και ηθοποιός και κωμικός και κολλητή με την Jennifer Aniston) Chelsea Handler, παρουσιάζοντας το βίντεο που έφτιαξαν οι δύο διάσημες φίλες της για να τη συγχαρούν για το νέο της «σπίτι». Και αυτό που ακολούθησε ήταν, τουλάχιστον, ξεκαρδιστικό.

Paltrow και Diaz βρίσκονται σε ένα δωμάτιο, η πρώτη όρθια και η δεύτερη καθιστή, και ξεκινούν ένα «άγριο» ραπάρισμα προς τιμήν της κολλητής τους, με την Gwyneth να «πετάει» ρίμες και την Cameron να τις «ντύνει» με beat box ήχους. Δεν ξέχασαν, μάλιστα, να αναφερθούν μέσα στο κομμάτι και στη σύντομη σχέση της παρουσιάστριας με τον ράπερ 50 Cent. Πριν δείτε το απολαυστικό βίντεο παρακάτω, πάρτε μια ιδέα από τους στίχους:

«We heard you got a brand new studio, but we know that you got on TV by being a ho.
You like black guys, white guys, whoever's around. Your bedroom looks like it's a lost and found
We kinda like you 'cause you're blonde like us, but we can't have you in hip-hop 'cause you drink too much. We hope this rap is enough, and by the way, 50 Cent says you like it rough»

Θα βλέπαμε κάτι τέτοιο ποτέ στην Ελλάδα, λέτε; Χμ, μάλλον όχι.

Διαβάστε επίσης:

To ξέσπασμα της διάσημης κολλητής της Aniston: «Η Angelina είναι σατανική»

Aποκτήστε το κορμί της Cameron Diaz σε... 10 λεπτά!

Happy Birthday Gwyneth Paltrow: δείτε τη διάσημη ηθοποιό να φιλάει το σύζυγό της