Ποια πρωταγωνίστρια του Gossip Girl εμφανίζεται ολόγυμνη σε video; (φωτό και βίντεο)

Ποια πρωταγωνίστρια του Gossip Girl εμφανίζεται ολόγυμνη σε video; (φωτό και βίντεο)

Είπε να.. γδυθεί για να τραβήξει την προσοχή του κόσμου..

Την πρωτογνωρίσαμε από την σειρά Gossip Girl ως Jenny Humphrey. Oι κριτικές προς το πρόσωπό της πολλές. Το στυλ της συζητιέται μονίμως και συγκεκριμένα ο τρόπος βαψίματός της, καθώς τονίζει υπερβολικά τα μάτια της και μοιάζει όπως λένε, με.. ρακούν!

Ο λόγος για την Taylor Momsen, η οποία εκτός από ηθοποιός δηλώνει και τραγουδίστρια, αφού είναι μέλος της μπάντας «The pretty reckless». Η μικρή star κάνει τα αδύνατα δυνατά να κρατηθεί στη δημοσιότητα, μια με τις ενδυματολογικές της επιλογές στις δημόσιες εμφανίσεις της και μια... με τα ρούχα που δε φοράει στα videoclips της.

Στο video που ακολουθεί, η 19χρονη εμφανίζεται ολόγυμνη μπροστά στην κάμερα, βρεγμένη σε μερικά σημεία του σώματός της, να χαïδεύει το κορμί της με αισθησιακό τρόπο. Το videο αποκαλύπτει σταδιακά σημεία του σώματός της και στο τέλος καταλήγει με τη συνολική γυμνή της εικόνα. Το ύφος της Taylor καθ'όλη τη διάρκεια του video είναι πολύ σοβαρό και sexy.

Τι άλλο θα σκεφτούν οι stars για να τραβήξουν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους; Η μικρή Τaylor πάντως θεώρησε ότι ο σωστός τρόπος διαφήμισης του νέου της album είναι να γδυθεί και να αφηγηθεί μερικούς από τους στίχους του τραγουδιού της «Under the water».

Δημοσιότητα είναι αυτή...

Διαβάστε ακόμα:

Tα μικρομέγαλα του Hollywood

Stars που είναι συνομήλικοι μόνο στα χαρτιά