Dita Von Teese: φορούσε κορσέ επί...22 χρόνια για να φτιάξει μέση-δαχτυλίδι!

Dita Von Teese: φορούσε κορσέ επί...22 χρόνια για να φτιάξει μέση-δαχτυλίδι!

Έτσι εξηγείται η μικροσκοπική της μέση...

Η όμορφη χορεύτρια Burlesque, σε πρόσφατη συνέντευξή της σε αγγλικό περιοδικό μίλησε για τα νεανικά της χρόνια. Παραδέχτηκε ότι είναι πολύ δύσκολο να αποκτήσει κανείς μέση-δαχτυλίδι και για αυτόν το λόγο, αναγκαζόταν επί 22 ολόκληρα χρόνια να φοράει ένα πολύ στενό κορσέ, για να φτάσει στις διαστάσεις που απαιτώνται. Αρκετά άβολο θα λέγαμε, και όμως, η Dita το έκανε! Από τα 18 της χρόνια φοράει κορσέδες και πια της φαίνεται κάτι το απολύτως φυσιολογικό.


Η Dita δήλωσε ότι στα 40 της πια, ζυγίζει περίπου 52 κιλά. Στο παρελθόν όμως, είχε περάσει μεγάλες διατροφικές διαταραχές, μιας και όπως υποστήριξε, λόγω καταχρήσεων είχε φτάσει να ζυγίζει μόλις 41 κιλά, όταν ήταν 20 χρονών ! Κατάφερε όμως να επανέλθει σε φυσιολογικά κιλά και συνειδητοποίησε πόσο κακό της έκαναν οι κάθε λογής καταχρήσεις.


Πώς όμως καταφέρνει στα 40 της να έχει ένα αξιοζήλευτο κορμί; Η όμορφη χορεύτρια υποστηρίζει ότι το διατηρεί με σωστή διατροφή. Αποφεύγει το ψωμί και το αλκοόλ και φροντίζει να πίνει smoothies λαχανικών με σπανάκι, μαïντανό και κολίανδρο, κάθε πρωί. Επιπλέον, γυμνάζεται καθημερινά, κάνοντας μπαλέτο, pilates και ιππασία.


Με όλα αυτά ,λοιπόν, πώς να μην έχει τέτοια μέση και κορμί;

Διαβάστε ακόμα:

Ποιός ηθοποιός sex symbol, έδωσε «χιλόπιτα» στη hot Dita Von Teese;

Ποια σταρ κάνει μπαλέτο με Louboutin;

H Dita Von Teese περί αρωμάτων (και φρου φρου)