H Dita Von Teese περί αρωμάτων (και φρου φρου)

H Dita Von Teese περί αρωμάτων (και φρου φρου)

H θεά του burlesque λάνσαρε το άρωμά της και μίλησε στο Grazia.com

Στο πολυκατάστημα Liberty's στο Λονδίνο έκανε το ντεμπούτο του το νέο άρωμα της Dita Von Teese και η συζήτηση που ακολούθησε δεν θα μπορούσε παρά να αφορά τα σχετικά με το ελιξίριο που υπογράφει αλλά και κάποια από τα μυστικά του beaute της.

Για το πώς προέκυψε η ιδέα του αρώματος
Τρία χρόνια πριν ο σύντροφος της μητέρας μου έφερε ένα απίστευτο άρωμα στο σπίτι. Μου άρεσε πάρα πολύ και επειδή δεν μπορούσα να βρω τίποτε άλλο εκεί έξω τόσο ωραίο, θέλησα να φτιάξω κάτι δικό μου. Επικοινώνησα με τον καλό μου φίλο και αρωματοποιό Kilian Hennessy και μου είπε: Λοιπόν, Dita, είτε πρέπει να ξεφορτωθείς το άρωμα είτε τον άντρα! Τελικά ξεφορτώθηκα και τα δυο αλλά η φλόγα να φτιάξω το δικό μου άρωμα, είχε ανάψει.

Για τα αγαπημένα της προϊόντα ομορφιάς
Εξαρτάται από τον χρόνο που έχω να ετοιμαστώ- δηλαδή αν έχω δυο ή πέντε λεπτά ή αν έχω μια ώρα. Για παράδειγμα, αν έχω πέντε λεπτά στη διάθεσή μου, θα βάλω μάσκαρα, πούδρα και κόκκινο κραγιόν και θα πιάσω τα μαλλιά μου σε ένα γρήγορο σινιόν.

Για την δεκαετία που την εμπνέει αυτή τη στιγμή
Έχω αγαπήσει διάφορα στυλ. Όταν καθιέρωνα το look μου, ήμουν πολύ συγκεκριμένη: έκανα ένα χτένισμα '40s ή μια γραμμή eyeliner σε στυλ '50s. Τώρα απλά δανείζομαι τα αγαπημένα μου στοιχεία από μια εποχή και τα συνδυάζω μεταξύ τους. Παράδειγμα, το χαρακτηριστικό μου moon manicure. Τώρα είναι πολύ δημοφιλές αλλά όταν άρχισα να το κάνω, ο κόσμος δεν το είχε ξαναδει! Πήρα την ιδέα από μια φωτό της Carmen Miranda- μια λεπτομέρεια που μου άρεσε και της έδωσα το δικό μου twist.

Για τους ειδικούς που εμπιστεύεται για την ομορφιά της
Το μόνο πράγμα που δεν κάνω μόνη μου είναι το μανικιούρ μου και η αποτρίχωση στο μπικίνι! Όλα τα άλλα, τα κάνω μόνη μου- ακόμα και τη βαφή των μαλλιών μου.