Ποια διάσημη χωρισμένη star δήλωσε ότι δε θα βγει ποτέ ξανά ραντεβού με.. ηθοποιό;

Ποια διάσημη χωρισμένη star δήλωσε ότι δε θα βγει ποτέ ξανά ραντεβού με.. ηθοποιό;

Γιατί όποιος καεί με το χυλό, φυσάει και το γιαούρτι...

Είναι διάσημη, όμορφη και ελεύθερη! Ο λόγος για την Katie Holmes, η οποία μετά το χωρισμό της από τον Tom Cruise, έχει αφοσιωθεί στην κόρη της Suri, και μόνο!

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, δήλωσε ότι δεν είναι έτοιμη να βγει ραντεβού. Αυτό όμως που έκανε περισσότερη εντύπωση είναι η δήλωσή της πως όταν θα θελήσει να ξανανιώσει γυναίκα, το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα αφήσει τον εαυτό της να... ξαναμπλέξει με ηθοποιό. Τυχαία δήλωση; Η Katie είχε σχέση στο παρελθόν, όχι με ένα, ούτε με δύο, αλλά με τρεις ηθοποιούς, (Joshua Jackson, Chris Klein, Tom Cruise),και φυσικά κανείς από αυτούς τους δεσμούς δεν είχε αίσιο τέλος.


Η όμορφη, πρώην σύζυγος του Tom Cruise, το πήρε πια το... μάθημά της και τώρα βλέπει ηθοποιούς και τρέχει! Λέγεται ότι η Katie, μαζί με τη συνέταιρό της Jeanne Yang, συνηθίζει να πηγαίνει στον ελεύθερό της χρόνο, σε art galleries, όπου εκεί μπορεί να συναντήσει ενδιαφέροντες καλλιτέχνες. Πηγές λένε, ότι θέλει ο επόμενος άνθρωπος που θα μπει στη ζωή της να της προσφέρει ηρεμία καθώς και να έχει καλλιτεχνική φλέβα.

Ας της ευχηθούμε να τον βρει σύντομα λοιπόν...

Διαβάστε ακόμα:

Ο Tom Cruise θέλει πίσω την Katie Holmes

Katie Holmes: Casual και κεφάτη στη φωτογράφηση για τη νέα της παράσταση

Νicole Kidman: «Δεν ήρθα ποτέ σε επαφή με την Holmes»