Νicole Kidman: «Δεν ήρθα ποτέ σε επαφή με την Holmes»

Γωγώ Φούντα
Νicole Kidman: «Δεν ήρθα ποτέ σε επαφή με την Holmes»

Η πρώην κυρία Cruise μιλάει για την επίσης πρώην κυρία Cruise...

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα και οι φήμες που ακολούθησαν το πολύκροτο και ξαφνικό διαζύγιο του Tom Cruise και της Katie Holmes. Ένα από αυτά υποστήριζε, ότι η προηγούμενη σύζυγος του star Nicole Kidman είχε μιλήσει τηλεφωνικά με την Holmes προκειμένου να τη συμβουλεύσει, λίγο πριν καταθέσει την περιβόητη αίτηση διαζυγίου.

Ωστόσο, η διάσημη αυστραλέζα, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Who υποστήριξε ότι δεν ήρθε ποτέ σε επαφή με την Katie. «Ποτέ δεν μίλησα μαζί της. Εύχομαι όλα να πανε καλά αλλά πραγματικά δεν είχα καμία ανάμειξη σε όλο αυτό».

Η 45χρονη star αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην κατάθλιψη με την οποία πάλεψε καθώς ο γάμος της με τον Cruise κατέρρεε. «Παντρεύτηκα πολύ νέα και έπειτα από σύντομη γνωριμία. Αλλά δεν μετανιώνω για τίποτα, κυρίως γιατί δεν θα είχα αποκτήσει την Bella και τον Connor. O γάμος μου με τον Tom ήταν υπέροχος για μεγάλο χρονικό διάστημα, ωστόσο κάποια προβλήματα και κυρίως τις περιόδους που δεν εργαζόμουν ώστε να ξεχνιέμαι, με οδήγησαν στην κατάθλιψη. Παρόλα αυτά, θεωρώ ότι αυτός ο γάμος με βοήθησε να ωριμάσω».

Αποκαλύπτει επίσης, ότι μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την κατάστασή της, δεν είχε μόνο η κακή σχέση με τον τότε σύζυγό της, αλλά και το γεγονός ότι δεν μπορούσε να κάνει παιδιά, μιας και οι θεραπείες τις οποίες έκανε, αποτύγχαναν η μία μετά την άλλη. «Όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος στην πρώτη μου κόρη δεν το πίστευα! Οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος μου και πραγματικά πιστεύω ότι πρόκειται για το θαύμα της ζωής».

Διαβάστε επίσης:

Nicole Kidman: Μήπως το παράκανε πάλι με το Botox; (φωτο)

Η Nicole Kidman όπως δεν την έχουμε ξαναδεί

Katie Holmes: «Μερικές φορές ένα κραγιόν αρκεί για να πάρεις τα πάνω σου!»