Anne Hathaway: Πουλάει τις γαμήλιες φωτογραφίες της για να στηρίξει τους gay γάμους

Γωγώ Φούντα
Anne Hathaway: Πουλάει τις γαμήλιες φωτογραφίες της για να στηρίξει τους gay γάμους

H διάσημη ηθοποιός δείχνει τις κοινωνικές της ανησυχίες...

Όλοι θαυμάσαμε και ίσως ζηλέψαμε τις υπέροχες και μαγικές φωτογραφίες από το γάμο της Anne Hathaway. Η διάσημη ηθοποιός παντρεύτηκε τον καλό της Adam Shulman στο Big Sur ένα μήνα σχεδόν πριν και αμέσως μετά βγήκαν στη δημοσιότητα οι πρώτες paparazzi εικόνες από το μυστήριο.

Ωστόσο, ένα θέμα που έχει προκύψει και έχει να κάνει με την ποσότητα των φωτογραφιών που υπάρχουν από το συγκεκριμένο γάμο, αποδεικνύουν την ευαισθησία της star σε συγκεκριμένα κοινωνικά ζητήματα. Η ίδια η Hathaway, όταν ρωτήθηκε αν ο κόσμος θα μπορέσει να δει περισσότερο υλικό από το γάμο της, απάντησε ότι αποφάσισε από κοινού με το σύζυγό της, οι φωτογραφίες να πωληθούν, και τα χρήματα να δοθούν σε μη κυβερνητικές οργανώσεις.

Μάλιστα, ανάμεσα στις συγκεκριμένες οργανώσεις είναι και η οργάνωση Freedom to Marry, η οποία στηρίζει το γάμο μεταξύ ομοφυλόφιλων ζευγαριών. Ο εκπρόσωπος της οργάνωσης Adam Polaski είπε: «Η Anne θέλησε να χαρίσει μέρος των εσόδων από τις ομολογουμένως υπέροχες φωτογραφίες του γάμου της και στο σύλλογό μας ο οποίος στηρίζει το γάμο μεταξύ gay ζευγαριών. Η επιλογή της δεν είναι τυχαία, καθώς ήδη από το 2008 μίλησε ανοιχτά για το συγκεκριμένο θέμα μιας και ο αδερφός της είναι ομοφυλόφιλος».

Η star της ταινίας Les Miserables, την ώρα που έπαιρνε το Human Rights Campaign Ally Award το 2008, είχε βγάλει ένα πολύ συγκινητικό λόγο απευθυνόμενη στον αδερφό της: «Δεν θεωρώ τον εαυτό μου απλά ως ένα άτομο που μάχεται για τα δικαιώματα των gay, θεωρώ τον εαυτό μου οικογένειά σου. Και κάνω αυτό που κάνουν πάντα οι οικογένειες, σε αγαπώ και σε στηρίζω. Σε δέχομαι απόλυτα όπως είσαι και ελπίζω το ίδιο να κάνεις και με μένα. Και αν οποιοσδήποτε σε πληγώσει, θα έχει να κάνει μαζί μου»!

Άλλος ένας λόγος για να την αγαπάμε...

Διαβάστε επίσης:

Stars και κιλά: Ποιοι έμειναν σκιά του εαυτού τους για τις ανάγκες ενός ρόλου;

Η Anne Hathaway μας προτείνει το αγαπημένο της γλυκό με γεμιστά ροδάκινα

Παντρεύτηκε η Anne Hathaway! Δείτε φωτογραφίες από το γάμο