Παντρεύτηκε η Anne Hathaway! Δείτε φωτογραφίες από το γάμο

Παντρεύτηκε η Anne Hathaway! Δείτε φωτογραφίες από το γάμο

H ηθοποιός είναι και επίσημα πλέον κυρία Shulman

Έτοιμη τελικά να κάνει το μεγάλο βήμα και να ενώσει οριστικά τη ζωή της με τον άντρα που επέλεξε να είναι δίπλα της, ήταν η Anne Hathaway η οποία ντύθηκε πια νυφούλα και όχι για τις ανάγκες κάποιου ρόλου ή φωτογράφισης αλλά στην πραγματικότητα.

Η ηθοποιός ορκίστηκε αιώνια πίστη και αγάπη μαζί με τον σύζυγό της πια Adam Shulman, σε μία κλειστή τελετή που έλαβε χώρα στο Big Sur, της California αυτό το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές η Hathaway, 29, και ο Shulman, 31, το προηγούμενο βράδυ γιόρτασαν μαζί τον επικείμενο γάμο τους σε ένα bachelor που έγινε στο Ventana Inn and Spa. Μη φανταστείτε τίποτα ξέφρενο, παρά ένα δείπνο με 100 καλεσμένους μεταξύ των οποίων αρκετοί συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα.

Η σέξι πρωταγωνίστρια του Dark Knight Rises προσέλαβε τον διοργανωτή γάμων της Natalie Portman προκειμένου να την βοηθήσει να οργανώσει τα πάντα στην εντέλεια μέσα στο σύντομο χρονικό διάστημα που το αποφάσισε. Σε πρόσφατες δηλώσεις της, όχι πριν 2 μήνες- είχε πει πως δεν πρόκειται να παντρευτεί μέσα στο 2012 αλλά τουλάχιστον το 2013 μιας και κάτω από την πίεση δύο μεγάλων ταινιών, δεν θα κατάφερνε να απολαύσει το γάμο της.

Αν εξαιρέσουμε την πρόσφατη δήλωση του σχεδιαστή Valentino Garavani, ο οποίος αποκάλυψε ότι έχει σχεδιάσει ήδη το νυφικό της Hathaway πριν λίγες μέρες- κανείς δεν το περίμενε τόσο σύντομα! Το ζευγάρι βέβαια, μετρά ήδη 1 χρόνο αρραβώνα ενώ είναι μαζί εδώ και 4 χρόνια. Η γλυκύτατη Anne έδειχνε πανέμορφη μέσα στο κατάλευκο με ρετρό στοιχεία Valentino φυσικά φόρεμά της, το οποίο συνδύασε με λευκές ελαφρώς μυτερές γόβες και ένα λεπτεπίλεπτο δαντελένιο πέπλο. Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε...

Διαβάστε ακόμη:

Ποιοι celebrity είναι ο φόβος και ο τρόμος των ξενοδόχων;

Kim Kardashian: ξεχυλίζοντας μέσα στο Gucci φόρεμα

Εva Mendes: Ζηλεύει παράφορα τις θαυμάστριες του Ryan Gosling