Kristen Stewart-Robert Pattinson: Το πρώτο φιλί, αληθινό ή ψεύτικο; (φωτό)

Γωγώ Φούντα
Kristen Stewart-Robert Pattinson: Το πρώτο φιλί, αληθινό ή ψεύτικο; (φωτό)

Ο φωτογραφικός φακός τους έκανε τσακωτούς! Να τους πιστέψουμε;

Eπιτέλους, το ζεύγος Pattinson-Stewart είναι πλέον και επίσημα μαζί κι εμείς μπορούμε πια να κοιμόμαστε ήσυχοι! Αφού λοιπόν γίναμε μάρτυρες της πρώτης τους εξόδου μετά την επανασύνδεση, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας δείξουμε και το... πρώτο τους φιλάκι σύμφωνα με το υλικό που δημοσιεύεται σήμερα στο POPSUGAR.

Ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε τα ερωτευμένα πιτσουνάκια πλάι στην πισίνα της υπερπολυτελούς έπαυλης της Kristen στο Los Feliz, σε απόσταση αναπνοής από αυτή του Pattinson, καθώς η 22χρονη star έχει πάρει απόφαση να του γίνει στενός κορσές, να γελούν, να παίζουν σαν μικρά παιδιά και εντέλει να αναβιώνουν στιγμές Γαλάζιας Λίμνης με την Kristen να βουτά στην πισίνα.

Ο Pattinson από την άλλη, κοιτούσε γεμάτος λατρεία την καλή του ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που την άρπαζε και την φιλούσε παθιασμένα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι σε όλες αυτές τις σκηνές μάρτυρας του πάθους των δύο star, ήταν το ανυποψίαστο κατοικίδιό τους, ο σκύλος τους Bear!

Αν κρίνουμε από τα φιλιά, τις αγκαλιές αλλά και τις συνεχείς πλέον κοινές τους εμφανίσεις, ο Rob έχει συγχωρέσει για τα καλά την Kristen και έχει σκοπό να αφήσει πίσω του το σκάνδαλο της απιστίας και να συνεχίσει τη ζωή του με τη γυναίκα που αγαπά.

Όχι ότι δεν αγαπάμε τα ερωτευμένα ζευγάρια, αλλά επειδή αγαπάμε τον Rob περισσότερο, να του υπενθυμίσουμε ότι ο σοφός λαός συνηθίζει να λέει, once a cheater always a cheater!

Διαβάστε επίσης:

Δείτε το υπερπολυτελές καινούριο σπίτι της Stewart, σε απόσταση αναπνοής από του Pattinson (φωτος)

Kristen Stewart-Robert Pattinson: Η πρώτη κοινή έξοδος μετά την επανασύνδεση! (φωτο)