Kristen Stewart-Robert Pattinson: Η πρώτη κοινή έξοδος μετά την επανασύνδεση! (φωτο)

Γωγώ Φούντα
Kristen Stewart-Robert Pattinson: Η πρώτη κοινή έξοδος μετά την επανασύνδεση! (φωτο)

Είναι πλέον επίσημο: Είναι και πάλι μαζί!

Και ενώ όλοι πια γνωρίζουν ότι το πολύπαθο ζεύγος, Robert Pattinson-Kristen Stewart είναι ξανά μαζί, έπειτα από την άφεση αμαρτιών που έδωσε ο Rοb στην άτακτη καλή του, το γεγονός ότι τόσο καιρό απέφευγαν να εμφανιστούν οπουδήποτε, είχε δημιουργήσει την πεποίθηση ότι η είδηση ότι τα ξαναβρήκαν είναι κάτι σαν... αστικός μύθος!

Όλα αυτά βέβαια μέχρι χθες και την πρώτη, επιτέλους, δημόσια έξοδο των δύο νεαρών star μετά το πολύκροτο σκάνδαλο που ξέσπασε τον Ιούλιο. Τα πιτσουνάκια, εθεάθησαν λοιπόν, σε bar του Los Angeles και πιο συγκεκριμένα στο Los Feliz.

Όπως ήταν φυσικό, η παρουσία τους τράβηξε τα βλέμματα όλων, με αποτέλεσμα οι παρευρισκόμενοι να παρακολουθούν κάθε τους κίνηση και να μην τους χάνουν κυριολεκτικά από τα... μάτια τους! Οι... ρεπόρτερ λοιπόν είπαν: «Ήταν και οι δύο ευδιάθετοι ενώ δεν υπήρχε η παραμικρή ένταση ανάμεσά τους. Απολάμβαναν το ποτό τους και δεν σταμάτησαν να πειράζουν ο ένας τον άλλο. Μάλιστα, έμειναν τέσσερις ολόκληρες ώρες στο μαγαζί»!

Οι δύο διάσημοι ηθοποιοί, οι οποίοι χώρισαν τον Ιούλιο έπειτα από το... κέρατο που έριξε η Kristen στον Robert, είναι πια και πάλι μαζί, ενώ η πρώτη τους επίσημη εμφάνιση μετά την επανασύνδεση αναμένεται να γίνει στην πρεμιέρα του The Twilight Saga: Breaking Dawn.

Αναμένουμε με αγωνία...

Διαβάστε επίσης:

Τα «ατέλειωτα» σορτσάκια της Kristen Stewart!

Kristen Stewart: «Είμαι ένα μίζερο μ***ί» (Κι όμως το είπε)

Ο Pattinson αγκαλιά με άγνωστη ξανθιά σε club τα ξημερώματα!