Britney Spears: Στο φως άγνωστες λεπτομέρειες για την μάχη της με τους εθισμούς

Britney Spears: Στο φως άγνωστες λεπτομέρειες για την μάχη της με τους εθισμούς

Η αποκαθήλωση της πάλαι ποτέ αγαπημένης σταρ της Αμερικής

Ο πρώην σωματοφύλακας της Britney Spears έκανε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την τραγουδίστρια, την περίοδο που ήταν εθισμένη στις ουσίες, ενώ η ζωή και η καριέρα της είχαν πάρει την κάτω βόλτα. Ο ίδιος υποστήριξε ότι η Spears έπαιρνε ψυχοφάρμακα και κατέβαζε μέχρι και 30 χάπια την ημέρα, ενώ, το διάσημο ξύρισμα του κεφαλιού της, οφείλεται στην παρανοϊκή επιθυμία της τραγουδίστριας να περάσει ένα ναρκοτέστ.

Η Spears και η οικογένειά της μήνυσαν τον πρώην σωματοφύλακα και, στη δίκη που γίνεται αυτές τις μέρες, μάρτυρας υπεράσπισής του, εμφανίστηκε ο πρώην μάνατζερ της σταρ. Ο Sam Lufti, όπως είναι το όνομά του, μηνύει, με την σειρά του, την τραγουδίστρια και την οικογένειά της για συκοφαντία, αθέτηση συμβολαίου και λίβελλο.

«Της άρεσε να παίρνει αμφεταμίνες. Ό,τι πήγε στραβά, εκείνη την περίοδο, οφειλόταν στον εθισμό της», δήλωσε ο Lutfi, μέσω του δικηγόρου του, την περασμένη Πέμπτη, αποκρούοντας, έτσι, τις κατηγορίες ότι σε αυτόν οφειλόταν η ψυχολογική κατάρρευση της τραγουδίστριας, το 2008. Ο δικηγόρος, ονόματι Joe Schleimer, υποστήριξε ότι η σταρ έβρισκε τα χάπια με συνταγή γιατρού, και ότι πολύ συχνά έκανε κατάχρηση της ποσότητας την οποία επιτρεπόταν να καταναλώσει. Ο ίδιος υποστήριξε ότι ο πελάτης του ήταν αυτός που προσπάθησε να αποτρέψει την Spears από το να εμφανιστεί στα MTV Awards του 2007 αφού είχε πάρει πολύ βάρος και δεν είχε κάνει πρόβες. Η Spears ήταν αυτή που επέμενε, με αποτέλεσμα να δεχθεί ιδιαίτερα σκληρές κριτικές για την εμφάνισή της. Ο δικηγόρος άνοιξε την αγόρευσή του στο δικαστήριο παρουσιάζοντας φωτογραφίες της τραγουδίστριας με ξυρισμένο κεφάλι, να επιτίθεται σε ένα SUV με μία ομπρέλα- περιστατικό που το 2007 είχε κάνει τον γύρο του κόσμου.

Διαβάστε ακόμα:
Πόση είναι η περιουσία της Britney Spears;
Δείτε την 10χρονη Christina Aguilera σε talent show
Britney Spears: Από ποια σπάνια, δερματική πάθηση υποφέρει;