Katy Perry: Θέλει να βάλει τον John Mayer στον ίσιο δρόμο!

Γωγώ Φούντα
Katy Perry: Θέλει να βάλει τον John Mayer στον ίσιο δρόμο!

O άνθρωπος λένε δεν αλλάζει αλλά η Katy είναι αποφασισμένη!

Eίναι από τα πιο περίεργα και ιδιαίτερα ζευγάρια της showbiz. Ο λόγος για την Katy Perry και τον John Mayer και την on-off σχέση τους την οποία παρακολουθούμε με αμείωτο ενδιαφέρον τον τελευταίο καιρό.

Σύμφωνα με μία νέα φημολογία που είδε το φως της δημοσιότητας η Katy είναι τόσο ερωτευμένη με τον Mayer που είναι διατεθειμένη να παραβλέψει τα τεράστια ελαττώματά του και τη φήμη του ως «κακό παιδί» και μάλιστα έχει βάλει ως στόχο να τον φέρει στον ίσιο δρόμο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι τα διεθνή tabloids κάνουν λόγο για μία... καπάτσα Perry καθώς έχει καταφέρει να κρατήσει το ενδιαφέρον του Mayer ζωντανό για μεγάλο χρονικό διάστημα, κάτι που δεν το συνήθιζε και ιδιαίτερα με τις προηγούμενες σχέσεις του.

Άτομο από το περιβάλλον της σέξι τραγουδίστριας αποκαλύπτει: «Η Katy πιστεύει ότι μπορεί να αλλάξει τον John. Δεν θέλει να είναι ακόμα μία κατάκτησή του και γι' αυτό πρόσφατα του είπε ότι θα ήταν προτιμότερο να βλέπουν και άλλους ανθρώπους. Μόλις το άκουσε αυτό ο John άρχισε να την κυνηγάει και το ενδιαφέρον του γι' αυτή να γίνεται όλο και μεγαλύτερο».

Μάλλον η Katy έχει θέμα με τα κακά παιδιά. Ας μην ξεχνάμε το γάμο της με τον Russell Βrand και το γεγονός ότι όσο και αν προσπάθησε δεν κατάφερε ποτέ να τον αλλάξει. Ελπίζουμε να έχει καλύτερη τύχη με τον Mayer...

Διαβάστε επίσης:

Katy Perry και John Mayer: Ξανά μαζί!

Stars και φιλία: Οι διασημότερες φιλίες της διεθνούς showbiz

Τι έκανε στα νύχια της η Katy Perry;