Chris Brown: Μετά τα φιλιά με την Rihanna, βγήκε βόλτα με την πρώην!

Γωγώ Φούντα
Chris Brown: Μετά τα φιλιά με την Rihanna, βγήκε βόλτα με την πρώην!

Μα μέλι έχει πια αυτό το αγόρι;

Tελικά ο Chris Brown μάλλον δεν ξέρει τι του γίνεται. Αφού λοιπόν είδαμε, και θαυμάσαμε, τα καυτά του φιλιά σε πάρτι το βράδυ του Σαββάτου με την Rihanna, και σιγουρευτήκαμε ότι είναι πλέον και επίσημα ξανά μαζί, μόλις 24 ώρες μετά, ο νεαρός star εθεάθη με την πρώην του Karrueche Tran, την οποία είχε παρατήσει για τα μάτια της RiRi.

O φωτογραφικός φακός λοιπόν, τσάκωσε το πρώην(;) ζευγάρι, κατά την έξοδό του από το σπίτι της Tran και την επιβίβασή του στο αμάξι της. Το ντύσιμό τους ήταν πρόχειρο, έως πολύ πρόχειρο θα λέγαμε, ενώ ο Brown φορούσε καπελάκι του baseball σε μία προσπάθεια να περάσει απαρατήρητος. Αμ δε...

Δεν έχουν περάσει περισσότερες από τρεις εβδομάδες που ο Chris άφησε στα κρύα του λουτρού την Tran, για τον μεγάλο του έρωτα την Rihanna, και ο ίδιος δηλώνει, με αρκετό θα λέγαμε θράσσος ότι τρέφει συναισθήματα και για τις δυο τους! Πάντως η Tran μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών έγραψε στο Twitter της: «Ο κόσμος πιστεύει ότι του πλασάρουν τα περιοδικά».

Από την μεριά της η Rihanna, δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια και αφού ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες στις οποίες καπνίζει κάτι, που και τσιγάρο δεν το λες αν κρίνουμε από τον πρότερο βίο της, έγραψε: «Όσο απασχολημένος και να είναι κάποιος, όταν νοιάζεται πραγματικά για σένα, βρίσκει πάντα χρόνο για να σε δει».

Για μπηχτή στον Brown μας έκανε αυτό...

Διαβάστε επίσης:

Ο μπαμπάς της Rihanna λατρεύει τον Chris Brown

Πως η Rihanna θα «βγάλει » 8 εκατομμύρια δολάρια, με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού!

Είναι γεγονός: Rihanna και Chris Brown είναι και πάλι μαζί! (video)