Δείτε τον Ryan Gosling 12 χρονών στη πρώτη του (αξιολάτρευτη) συνέντευξη!

Δείτε τον Ryan Gosling 12 χρονών στη πρώτη του (αξιολάτρευτη) συνέντευξη!

Όπου, μεταξύ άλλων, αποκαλύπτει και το παρατσούκλι που του είχαν βγάλει τότε.

Μπορεί πλέον να είναι ένα από τα πιο δυνατά «χαρτιά» του Hollywood, η απόλυτη φαντασίωση των γυναικών και ο άντρας για τον οποίο η Eva Mendes είναι διατεθειμένη να γίνει νοικοκυρά και μάνα-κουράγιο, πριν από όλα αυτά όμως, ο Ryan Gosling δεν ήταν παρά ένα γλυκύτατο και πολύ τυχερό παιδί που είχε καταφέρει να γίνει ένας από τους Mouseketeers του υπερ-πετυχημένου show της Disney. Και όταν λέμε πολύ τυχερό παιδί εννοούμε ακριβώς αυτό, καθώς ο Gosling είχε καταφέρει να νικήσει άλλους 15.000 διαγωνιζόμενους νεαρούς ηθοποιούς και να γίνει ο μοναδικός Καναδός Mouseketeer.

Και για να μην μένουμε παραπονεμένοι που δεν τον είχαμε προλάβει τότε, το ίντερνετ φρόντισε για εμάς και χτες δημοσιεύθηκε ένα βίντεο με την πρώτη συνέντευξη του 12χρονου, τότε, Ryan, στο breakfast show του Canada AM, το οποίο τον είχε καλεσμένο στα πλαίσια της 40ης επετείου του.

Ο Gosling, ως ένα ευγενικό και αξιολάτρευτο 12χρονο πιτσιρίκι -με σχεδόν το ίδιο χτένισμα που έχει και σήμερα- μιλά στην παρουσιάστρια με αυτό το γοητευτικό χαμόγελο που σήμερα κόβει τα γόνατα στις γυναίκες, και αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων, πως οι φίλοι του είχαν ενθουσιαστεί όταν έγινε Mouseketeer και τον φώναζαν χαϊδευτικά «ποντικόπαιδο» (mouse boy).

Επίσης, ο Gosling λέει σε ένα άλλο σημείο για τη ζωή του ως Mouseketeer της Disney: «Οι άνθρωποι της Disney είναι απίστευτοι, είναι τόσο καλοί. Μας φέρονται σαν να είμαστε βασιλιάδες και βασίλισσες. Για να πάρουμε το ρόλο έπρεπε να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε και να υποκριθούμε και μας έδωσαν ένα σενάριο να αποστηθίσουμε, δύο τραγούδια να μάθουμε και μας έμαθαν να χορεύουμε».

Όσο για το ποιους διάσημους θα ήθελε να γνωρίσει από κοντά αν του δινόταν η ευκαιρία στο show;

«Αν μπορούσα, θα ήθελα να γνωρίσω τον Michael Jordan και τον Michael Jackson. Θα ήταν τέλειο.»

Διαβάστε επίσης:

Ryan Gosling: Έβγαλε βόλτα την μαμά του

Ryan Gosling: δείτε τον εννιάχρονο star να χορεύει και να τραγουδάει σε ριάλιτι

Eva Mendes: Θέλει το παιδί του Ryan Gosling