Justin Timberlake-Jessica Biel: Ένα φωτογραφικό άλμπουμ που, σίγουρα, θα σας κάνει να γελάσετε!

Γωγώ Φούντα
Justin Timberlake-Jessica Biel: Ένα φωτογραφικό άλμπουμ που, σίγουρα, θα σας κάνει να γελάσετε!

Το διάσημο ζεύγος στο πέρασμα των χρόνων!

Mόλις λίγες ώρες πριν, η Jessica Biel έγινε και επισήμως κυρία Timberlake μιας και ο καλός της Justin, την πήρε με παπά και με κουμπάρο σε μία παραμυθένια τελετή στην Νότια Ιταλία. Και μπορεί πλέον τόσο ο γαμπρός, όσο και η νύφη να είναι εκθαμβωτικοί και σούπερ στιλάτοι, αλλά δυστυχώς δεν ήταν πάντα έτσι. Ανατρέχοντας σε παλαιότερες φωτογραφίες των δύο star, δεν μπορέσαμε να μην παρατηρήσουμε τους παράλληλους βίους αλλά και τις πολλές ομοιότητες στο στιλ τους, ήδη από την εφηβεία που έκαναν τα πρώτα τους βήματα στη showbiz.

Ξεκινώντας ως παιδιά θαύματα, και κουκλιά, να τα λέμε κι αυτά, η μικρούλα Jessica και ο γλυκούλης Justin μάλλον είχαν αποφασίσει από νωρίς τι ήθελαν να κάνουν στη ζωή τους ενώ στην εφηβεία τους έκαναν το μεγάλο μπαμ καθώς εν μία νυκτί τόσο η Biel μέσω του ρόλου της στη σειρά 7th Heaven όσο και ο Timberlake με το boy band 'N Sync, δεν προλάβαιναν να συγκεντρώνουν βραβεία, ενώ έγιναν από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα των εφήβων όλου του κόσμου.

Και μπορεί η επαγγελματική επιτυχία να ήταν δεδομένη, όπως επίσης και τα καλά τους γονίδια, αλλά οι δύο νεαροί τότε star, μάλλον θέλοντας να είναι στο κλίμα της εποχής, μπορούμε να πούμε ότι υπέπεσαν σε αρκετά στυλιστικά λάθη, τα οποία ως διά μαγείας είναι κοινά (ποιος είπε ότι δεν πιστεύει στις αδελφές ψυχές); Γυαλιά ηλίου με χρωματιστούς φακούς που τους έκαναν να μοιάζουν με ξαδερφάκια του E.T, oversized πουλόβερ που έμοιαζαν να τα δανείστηκαν από τον υπέρβαρο κολλητό και see through μπλουζάκια τα οποία ελπίζουμε να κατέληξαν στα σκουπίδια και όχι στη ντουλάπα τους, ήταν μερικά από τα στυλιστικά τους, μεγάλα θα λέγαμε λάθη, τα οποία σε μας προκαλούν γέλιο, αλλά σε αυτούς σίγουρα κλάμα, άντε στην καλύτερη χαρμολύπη! Δεν γνωρίζουμε βέβαια αν οι συγκεκριμένες εμφανίσεις ήταν επιλογές των ίδιων ή των ανθρώπων γύρω τους, αλλά σίγουρα δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στη γενικότερη υπερβολή που χαρακτήρισε τα '90s και τις αρχές των '00s με αποτέλεσμα κάποιες φορές να μοιάζουν απλά αστείοι!

Με τον καιρό, ο Justin αποχωρίστηκε τις κίτρινες μπουκλίτσες του, που μπορεί να τον έκαναν αγαπητό στα κοριτσάκια αλλά αν τον βλέπαμε στο δρόμο θα τον παίρναμε στο κυνήγι, έτσι για παραδειγματισμό, η Jessica υιοθέτησε το πιο γήινο μακιγιάζ, άφησε τους πειραματισμούς στα μαλλιά της, πρέπει επιτέλους να καταλάβει ότι είναι καστανή και θεά, και σιγά σιγά, έγιναν το ερωτευμένο και όμορφο ζευγάρι που όλοι θαυμάζουμε.

Πλέον, ο Justin έχει φυσικό χρώμα στα μαλλιά, προτιμά τα κοστούμια, ενώ πλέον είναι ευρέως αποδεκτό το τεράστιο ταλέντο του. Η Biel από την άλλη, συνειδητοποίσε ότι διαθέτει φυσική ομορφιά, την αναδεικνύει, ενώ αποτελεί και ένα από τα πιο αγαπημένα style icons του Hollywood. Τελικά, μπορεί να έκαναν στυλιστικά τέρατα στο παρελθόν, αλλά η κατάληξη, τους δικαιώνει και με το παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Justin Timberlake-Jessica Biel: Η πρώτη φωτογραφία του γάμου τους

Πόσο πούλησαν ο Justin και η Jessica τις φωτογραφίες του γάμου τους;

Jessica Biel- Justin Timberlake: παντρεύτηκαν και κάνουν την πρώτη τους δήλωση

Justin Timberlake-Jessica Biel: Πρόβα γάμου σε κάστρο στην Ιταλία