Justin Timberlake-Jessica Biel: Η πρώτη φωτογραφία του γάμου τους

Γωγώ Φούντα
Justin Timberlake-Jessica Biel: Η πρώτη φωτογραφία του γάμου τους

Και έπεται και συνέχεια!

H πρώτη γαμήλια φωτογραφία του νιόπαντρου ζεύγους Justin Timberlake-Jessica Biel είναι πλέον γεγονός, και δόθηκε στη δημοσιότητα από το περιοδικό Hello το οποίο και έχει την αποκλειστικότητα δημοσίευσης ολόκληρου του φωτογραφικού άλμπουμ του παραμυθένιου γάμου, έναντι φυσικά πολλών... μηδενικών!

Στο πλάνο, το οποίο φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι τυπικό και βαρετό μιας και μιλάμε για δύο μεγάλους star του εξωτερικού, ο Justin πηδάει στον αέρα μέσα στο υπέρκομψο κοστούμι του, ενώ η Jessica καθισμένη στο πάτωμα, φορώντας ένα παραμυθένιο Giambattista Valli Haute Couture νυφικό, χαμογελά ευτυχισμένη στο φακό!

O διάσημος τραγουδιστής και ηθοποιός είπε σχετικά με το τραγούδι που αφιέρωσε στην καλή του, λίγο μετά την τελετή, ενώπιον φυσικά φίλων και συγγενών: «Το πιο φυσιολογικό που θα μπορούσα να κάνω ήταν να της τραγουδήσω το αγαπημένο της τραγούδι. Ευτυχώς δεν τα πήγα και τόσο άσχημα», είπε χαριτολογώντας ενώ για τη γυναίκα της ζωής του και τι σκέφτηκε μόλις την αντίκρυσε με το ροζ νυφικό της είπε: «Ήταν ό,τι πιο όμορφο έχω δει στη ζωή μου»!

Στη συνέχεια, η νύφη, η οποία κυριολεκτικά έλαμπε από ευτυχία, αποκάλυψε ότι επιθυμία της ήταν ένα νυφικό ρομαντικό, ιδιάιτερο και δραματικό, ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψαν γιατί διάλεξαν την Ιταλία για να παντρευτούν και πως δεν μπορούσαν να περιμένουν για να ενωθούν και επίσημα με τα δεσμά του γάμου μπροστά στους ανθρώπους που αγαπούν.

Για περισσότερο υλικό, αναμένουμε το επόμενο τεύχος του Hello. Προς το παρόν, θαυμάζουμε ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στη showbiz...

Διαβάστε επίσης:

Justin Timberlake-Jessica Biel: Ένα φωτογραφικό άλμπουμ που, σίγουρα, θα σας κάνει να γελάσετε!

Πόσο πούλησαν ο Justin και η Jessica τις φωτογραφίες του γάμου τους;

Justin Timberlake: μάθετε όλα όσα συνέβησαν στο bachelor του μερικές μέρες πριν παντρευτεί