Αυτές είναι οι 10 πιο αστείες επιθέσεις διασήμων σε φωτογράφους!! (photos)

Αυτές είναι οι 10 πιο αστείες επιθέσεις διασήμων σε φωτογράφους!! (photos)

Γιατί ο φωτογραφικός φακός τα καταγράφει όλα.. και μένουν για πάντα...

Ο φωτογραφικός φακός τους καταδιώκει παντού. Η αλήθεια είναι ότι δε μπορούν να κάνουν τίποτα χωρίς να τους παρακολουθεί κάποιος. Φυσιολογική δεν τη λες τη ζωή τους, αλλά η αλήθεια είναι ότι πριν επιλέξουν να βγουν στα φώτα της δημοσιότητας, γνώριζαν και το τίμημά της.


Ποιοι είναι όμως οι stars που απαθανατίστηκαν να επιτίθενται σε φωτογράφους, θέλοντας να τους σταματήσουν να τους παρακολουθούν;
Britney Spears, Sienna Miller, Lily Allen, Nicole Richie, Russell Brand, Sean Penn, Adam Lambert, Hilary Duff και Halle Berry, είναι μερικοί από τους οξύθυμους stars που δεν κρατήθηκαν και όρμησαν!


Από τις πιο αστείες photos είναι αυτές της Britney Spears, της Nicole Richie και του Russell Brand. Η μεν Britney είπε να χρησιμοποιήσει μια... ομπρέλα ως σύμμαχό της. Τη βλέπουμε στη photo, με άγριο βλέμμα να ετοιμάζεται να χτυπήσει το αμάξι του φωτογράφου και τη δε Nicole να... θέλει να δροσίσει λιγάκι την camera του φωτογράφου! Την παράσταση κλέβει βέβαια και ο Russell Brand, ο οποίος δε χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει κανένα αντικείμενο, αφού... είπε να χρησιμοποιήσει μόνο το βάρος του και να... καβαλήσει το φωτογράφο ώστε να του αρπάξει τη φωτογραφική μηχανή!!


Επικές στιγμές και ευτυχώς απαθανατισμένες!!

Διαβάστε ακόμα:

Ποια διάσημη star δήλωσε ότι έκοψε τα ναρκωτικά, αφότου.. μίλησε με το Θεό;

Justin Timberlake-Jessica Biel: Ένα φωτογραφικό άλμπουμ που, σίγουρα, θα σας κάνει να γελάσετε!

Angelina Jolie- Brad Pitt:Δύο από τα παιδιά τους στα βήματά τους