Οι πιο διάσημες επανασυνδέσεις στον πλανήτη Hollywood

Γωγώ Φούντα
Οι πιο διάσημες επανασυνδέσεις στον πλανήτη Hollywood

Xωρίζουν τα ξαναφτιάχνουν, σε δουλειά να βρίσκονται!

Όταν γνωρίζουμε έναν άνθρωπο, τον οποίο φυσικά ερωτευόμαστε, το μόνο που θέλουμε είναι να είμαστε για πάντα μαζί! Δυστυχώς βέβαια, η ζωή είναι πιο περίπλοκη με αποτέλεσμα τα πράγματα να μην πηγαίνουν πάντα όπως τα έχουμε σχεδιάσει. Αυτό δεν ισχύει μόνο για εμάς τους κοινούς θνητούς, αλλά όπως φαίνεται και για κάποια από τα πιο λαμπερά ζευγάρια του Hollywood, που μη έχοντας μάλλον με τι να ασχοληθούν, χωρίζουν και τα ξαναβρίσκουν με συνοπτικές διαδικασίες. Βρήκαμε λοιπόν τις πιο διάσημες επανασυνδέσεις, κάποιες από τις οποίες κατέληξαν σε γάμο και κάποιες κανείς δεν ξέρει, και σας τις παρουσιάζουμε...

Robert Pattinson-Kristen Stewart: Ο πιο αναπάντεχος χωρισμός και η πιο αναπάντεχη επανασύνδεση. Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι το 2008 μετά τη γνωριμία τους στα γυρίσματα της ταινίας Twillight και χώρισαν κακήν κακώς τον Ιούλιο έπειτα από την πασίγνωστη πια ιστορία με την παράνομη σχεση της Stewart με τον σκηνοθέτη Rupert Sanders. Τόνοι μελάνι, μεταφορικά πάντα, χύθηκαν για το συγκεκριμένο θέμα, και τελικά, μόλις έναν μήνα πριν, ο Pattinson δέχτηκε την άσωτη Kristen και πάλι στην αγκαλιά του. Μεγάλη ψυχή ο Rob... Για κάποιους βέβαια απλώς ανόητος!

Μegan Fox-Brian Austin Green: Οι δύο διάσημοι ηθοποιοί οι οποίοι πρόσφατα απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, άρχισαν να βγαίνουν το 2004. Έμειναν μαζί 5 ολόκληρα χρόνια και ξαφνικά χώρισαν το 2009! Λίγο καιρό μετά τα ξαναβρήκαν, και το 2010 παντρεύτηκαν! Καλά λένε ότι σε μία μεγάλη σχέση τελικά ή χωρίζεις ή παντρεύεσαι! Αυτοί έκαναν και τα δύο!

Justin Timberlake-Jessica Biel: Αυτός ένας από τους διασημότερους τραγουδιστές παγκοσμίως με χιλιάδες θαυμάστριες. Αυτή μία σέξι star η οποία έγινε γνωστή μέσω του ρόλου της σε γνωστή σειρά. Ο ωραίος και η ωραία λοιπόν, γνωρίστηκαν το 2007 και ερωτεύτηκαν. Ο ατίθασος και άστατος χαρακτήρας του Justin, οδήγησε πολλές φορές σε εντάσεις με αποτέλεσμα το 2011 τελικά να χωρίσουν! Χωρισμός που φυσικά δεν κράτησε, μιας και το πάθος είναι μεγαλύτερο. Τώρα πια, μετρούν ήδη κάποια 24ωρα παντρεμένοι.

Rihanna-Chris Brown: Το 2009 ο καλλιτεχνικός κόσμος είχε σοκαριστεί έπειτα από τον άγριο ξυλοδαρμό της διάσημης τραγουδίστριας από τον τότε φίλο της. Έκτοτε, οι δύο νεαροί star φυσικά χώρισαν, η RiRi μίλησε ουκ ολίγες φορές για την εφιαλτική της εμπειρία και ο Brown πλήρωσε αρκετά ακριβά τον ευερέθιστο χαρακτήρα του! Και ενώ είχαμε πειστεί ότι οι δυο τους τελείωσαν οριστικά, τον τελευταίο καιρό η φημολογία ότι είναι και πάλι ζευγάρι είναι πολύ έντονη. Βέβαια ο Brown βλέπει παράλληλα και την πρώην του, Karrueche Tran γιατί κακά τα ψέματα, αυτός ο άντρας δεν είναι για μία γυναίκα μόνο!

Πρίγκιπας William-Kate Middleton: Το πριγκιπικό ζεύγος το οποίο οι paparazzi λατρεύουν να κυνηγούν σε κάθε του βήμα, γνωρίστηκε στα κολλεγιακά του χρόνια το 2001. Έμειναν μαζί 6 ολόκληρα χρόνια και το 2007 χώρισαν. Ωστόσο, ο έρωτάς τους ήταν τόσο μεγάλος που λίγο καιρό μετά τα ξαναβρήκαν και τελικά παντρεύτηκαν στην υπέροχη και υπερπολυτελή τελετή που όλοι θυμόμαστε.

Διαβάστε επίσης:

Justin Timberlake-Jessica Biel: Η πρώτη φωτογραφία του γάμου τους

Δε θα πιστέψετε ποιος συμβουλεύει τον R.Pattinson μέσω twitter, να ξαποστείλει την Kristen Stewart!

Είναι γεγονός: Rihanna και Chris Brown είναι και πάλι μαζί! (video)