H Cameron Diaz «κομμάτια» από τα ποτά μετά το γάμο του Justin Timberlake

Γωγώ Φούντα
H Cameron Diaz «κομμάτια» από τα ποτά μετά το γάμο του Justin Timberlake

Πίνει και μεθά το κορίτσι και ο άκαρδος Justin... παντρεύεται!

Eνώ ο Justin παντρευόταν την αγαπημένη του Jessica Biel, μία ψυχή αρκετά μίλια μακριά τα... έτσουζε παρέα με φίλους! Ο λόγος για την Cameron Diaz η οποία εθεάθη λίγα 24ωρα μετά τον πολυσυζητημένο γάμο του πρώην αγαπημένου της, να βγαίνει υποβασταζόμενη από την κολλητή της Gwyneth Paltrow από γνωστό στέκι του LA.

Την χαρωπή παρέα συμπλήρωνε ο σύζυγος της Gwyneth, Chris Martin, ο οποίος έδειχνε να απολαμβάνει ιδιαιτέρως την παρέα των δύο κυριών, ενώ δεν σταμάτησε να συζητά με την Cameron, όσο φυσικά ήταν ακόμα νηφάλια. Αυτή είναι μία από τις σπάνιες κοινές εμφανίσεις του διάσημου ζεύγους, καθώς τον τελευταίο καιρό η Paltrow κυκλοφορεί πολύ περισσότερο με την κολλητή της παρά με το σύζυγό της.

Οι δύο διάσημες ηθοποιοί ήταν παρόμοια ντυμένες ενώ ήταν αμακιγιάριστες με τα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά. Σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον τους, η Gwyneth ήρθε πιο κοντά με την Diaz από τη στιγμή που τα έσπασε με την παλιά της κολλητή Madonna. «H Gwyneth είναι γεννημένη... παργηγορήτρια και έχει πάρει υπό την προστασία της την Cameron η οποία αισθάνεται χάλια επειδή είναι αδέσμευτη», αποκαλύπτει η ίδια πάντα πηγή.

Πάντως η Diaz μάλλον δεν είχε συναίσθηση της κατάστασης καθώς δεν δίστασε να οδηγήσει η ίδια την πανάκριβη Aston Martin της. Για την ιστορία, η σέξι ηθοποιός χώρισε πέρυσι με τον star του baseball Alex Rodriguez και από τότε δεν έχει στεριώσει σε σχέση. Η είδηση του γάμου του Justin, ο οποίος μάλλον υπήρξε και ο μεγάλος της έρωτας, ήταν και το τελειωτικό χτύπημα!

Ευτυχώς εμείς οι Έλληνες έχουμε και τα μπουζούκια για κάτι τέτοιες περιπτώσεις!

Διαβάστε επίσης:

Gwyneth Paltrow και Cameron Diaz ραπάρουν άγρια για τη διάσημη κολλητή τους (video)

Οι σωσίες των χολιγουντιανών star μοιάζουν με τους πραγματικούς σα δυο σταγόνες νερό

Κάντο όπως η Cameron Diaz!