Η Christina Aguilera είναι ο ορισμός του photoshop στην νέα της καμπάνια

Η Christina Aguilera είναι ο ορισμός του photoshop στην νέα της καμπάνια

Της «έκοψαν» τουλάχιστον 15 κιλά και την έκαναν να μοιάζει με μια εντελώς διαφορετική γυναίκα!

Η χρήση του photoshop σε φωτογραφήσεις είναι γνωστή πλέον και αποτελεί ένα αναγκαίο κακό για τέτοιες δουλειές, ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με ολόκληρες καμπάνιες ρούχων και αρωμάτων από μεγάλους οίκους ή ονόματα της showbiz. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ωστόσο, η αρμόδια ομάδα πίσω από το ρετουσάρισμα της Christina Aguilera για την καμπάνια του νέου της αρώματος «Royal Desire», πολύ απλά, το ξεφτίλισε.

Το σώμα της 31χρονης pop star έχει σχεδόν συρρικνωθεί, δείχνοντάς την να είναι στα κιλά που ήταν πριν 10 χρόνια -εξαιρετικά αδύνατη δηλαδή- την ίδια στιγμή που η Aguilera αυτή τη περίοδο επιδεικνύει ένα ζουμερό, γεμάτο καμπύλες σώμα, και η ίδια έχει δηλώσει περήφανα: «είμαι ένα χοντρό κορίτσι, απλά πάρτε το απόφαση».

Σαν να μην έφτανε αυτό, τα χέρια της δείχνουν εντελώς λάθος από ανατομικής άποψης -πολύ μακριά και αφύσικα λυγισμένα. Επίσης, το πρόσωπό της είναι εμφανώς σμιλευμένο από κάθε γωνία, ενώ μάλλον η ομάδα ρετουσαρίσματος δεν μπορούσε να αποφασίσει πως θα έδειχνε στη πραγματικότητα η συγκεκριμένη γωνία του σώματός της, με το λυγισμένο χέρι δίπλα στο σαγόνι, έτσι και αποφάσισε να βάλει σκιές παντού, δημιουργώντας ένα εντελώς ψεύτικο αποτέλεσμα. Δείτε και μόνοι σας τις φωτογραφίες στη photo gallery και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Διαβάστε επίσης:

Δείτε την 10χρονη Christina Aguilera σε talent show

Christina Aguilera: «Είμαι ένα χοντρό κορίτσι»

Christina Aguilera: ο ροζ πάνθηρας της κακογουστιάς