Αυτοί οι διάσημοι κατάφεραν να παντρευτούν κρυφά (ναι συμβαίνουν και τέτοια)

Αυτοί οι διάσημοι κατάφεραν να παντρευτούν κρυφά (ναι συμβαίνουν και τέτοια)

Τα διάσημα ζευγάρια που παντρεύτηκαν κάτω από τη μύτη μας.

Mπορεί πολύ λίγα να κρατούνται κρυφά από τους δημοσιογράφους, αλλά αυτοί οι διάσημοι τα κατάφεραν τόσο καλό στο κρυφτό τους που παντρεύτηκαν όσο οι παπαράτσι κοιμούνται. Διαβάστε παρακάτω και μάθετε ποιοι είναι τόσο low profile που έκαναν το γάμο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Jessica Biel- Justin Timberlake

To διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε σε μία ρομαντική τελετή στην Ιταλία έχοντας στο πλάι του μόνο τους πιο κοντινούς συγγενείς και φίλους. Οι δύο ερωτευμένοι κράτησαν την τοποθεσία του γάμου μυστική μέχρι το τελευταίο λεπτό, ενώ μετέφεραν τους καλεσμένους με άκρα μυστικότητα στην τοποθεσία των προεόρτιων.

Blake Lively-Ryan Reynolds

Αυτό το Gossip Girl ξέρει από ίντριγκα γι΄αυτό και προφύλαξε το γάμο του με τον καλύτερο τρόπο. Μετά από ένα χρόνο το διάσημο ζευγάρι χρειάστηκε μόνο ένα μήνα ετοιμασιών για το γάμο του και πολύ αγάπη.

Natalie Portman and Benjamin Millepied

Το όμορφο ζευγάρι δε χρειάστηκε να ανακοινώσει με κάποιον τρόπο το γάμο του, απλώς παρευρέθηκε στα Όσκαρ, κέρδισε το χρυσό αγαλματίδιο και το ύψωσε στον αέρα φορώντας την πολυπόθητη βέρα.

Rachel Weisz and Daniel Craig

O James Bond και το κορίτσι του παντρεύτηκαν σε μία σεμνή τελετή στη Νέα Υόρκη παρουσία τεσσάρων καλεσμένων κάνοντάς μας την έκπληξη.

Διαβάστε επίσης:

Oι πιο πρωτότυποι celebrity γάμοι

Hollywood report: δείτε τα πιο κουλά νυφικά που έχουν φορέσει τα διάσημα κορίτσια