Justin Timberlake- Jessica Biel: Περισσότερες λεπτομέρειες για το ντροπιαστικό βίντεο που προβλήθηκε στο γάμο τους

Justin Timberlake- Jessica Biel: Περισσότερες λεπτομέρειες για το ντροπιαστικό βίντεο που προβλήθηκε στο γάμο τους

Οι άστεγοι πρωταγωνιστές του ομολογούν ότι πληρώθηκαν για να ευχηθούν στο ζευγάρι

Την ίδια στιγμή που, μόνο οι φωτογραφίες του γάμου του Justin Timberlake με την Jessica Biel στοίχισαν 300.000 δολάρια (ο γάμος πιστεύεται ότι στοίχισε, συνολικά, έξι εκατομμύρια), το βίντεο, το οποίο πρόβαλλε, σαν δώρο στο ζευγάρι, ο κολλητός του superstar, Justin Huchel, στοίχισε, σύμφωνα με τους πρωταγωνιστές του, περίπου 120 δολάρια.

Ένας από τους άστεγους πρωταγωνιστές του βίντεο, που εύχεται στο ζευγάρι, μίλησε στο ΤΜΖ σχετικά με το τι συνέβη και βρέθηκε να απευθύνεται στους Timberlake και Biel. Ο Edie, όπως είναι το όνομά του, είπε στο site ότι γυρνούσε στους δρόμους του Hollywood όταν τον προσέγγισε ένας άντρας, ο οποίος του πρόσφερε χρήματα προκειμένου να απαγγείλει, στην κάμερα, μερικές ευχές, οι οποίες του δόθηκαν γραπτές. Κοιτώντας, μέρες αργότερα, το δημοσιεύματα σχετικά με το επίμαχο βίντεο, το οποίο σχολιάστηκε αρνητικά από πολλές πλευρές, ο Edie ομολόγησε στο site ότι «Νιώθω πραγματικά άσχημα. Νιώθω ότι με κορόιδεψαν».

Το βίντεο, την ύπαρξη του οποίου αποκάλυψε πρώτο το gawker είχε τίτλο «Ευχές από τους φίλους σας στο Χόλιγουντ» και η πραγματική του διάρκεια είναι 8.30 λεπτά. Πάντως, όπως δήλωσε καλεσμένος του ζευγαριού στη Daily Mail, «δεν βρήκα το βίντεο αστείο. Μάλιστα, την ώρα που αυτό προβαλλόταν, σκεφτόμουν ότι το ζευγάρι έχει πολύ παράξενο χιούμορ». Συμφωνούμε απόλυτα.

Διαβάστε ακόμα:
Justin Timberlake- Jessica Biel: Η κακόγουστη έκπληξη στον γάμο τους
Justin Timberlake-Jessica Biel: Η πρώτη φωτογραφία του γάμου τους
Πόσο πούλησαν ο Justin και η Jessica τις φωτογραφίες του γάμου τους;