O μπαμπάς της Jessica Simpson διατηρούσε σχέση με νεαρό μοντέλο!

Γωγώ Φούντα
O μπαμπάς της Jessica Simpson διατηρούσε σχέση με νεαρό μοντέλο!

Aποκαλύψεων συνέχεια για τη διάσημη οικογένεια...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες μέρες από την αποκάλυψη-βόμβα του Joe Simpson, πατέρα της Jessica και της Ashley, ότι είναι ομοφυλόφιλος. Παρά λοιπόν το σοκ που προκάλεσε η συγκεκριμένη είδηση στη διάσημη οικογένεια και κυρίως στην πρωτότοκη κόρη, μία νέα ιστορία βλέπει το φως της δημοσιότητας και αναμένεται να φέρει ακόμα μεγαλύτερη αναστάτωση.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο 54χρονος κύριος Simpson εδώ και περίπου ένα χρόνο διατηρεί ερωτική σχέση με 21χρονο μοντέλο ονόματι Bryce Chandler Hill! Μάλιστα, οι αποκαλύψεις του σχετικά με τις σεξουαλικές του προτιμήσεις δεν ξάφνιασαν καθόλου την gay κοινότητα του Hollywood μιας και οι δυο τους ήταν γνωστοί στα πηγαδάκια ως ζευγάρι.

Οι δύο εραστές γνωρίστηκαν μέσω κοινού φίλου, ο οποίος μάλιστα βρισκόταν στο άμεσο περιβάλλον των παιδιών του Joe, δηλαδή της Jessica και της Αshley. «Ο Bryce είναι στενός φίλος του TJ Espinoza ο οποίος με τη σειρά του ήταν αρκετά κοντά με τις κόρες του Joe. Κάπως έτσι γνωρίστηκαν οι δύο πλευρές και ερωτεύτηκαν. Οι δυο τους έβγαιναν για περίπου ένα χρόνο, αλλά ο Bryce με την πρώτη ευκαιρία έλεγε ότι χρησιμοποιούσε τον Joe για να μπορέσει να χτίσει την καριέρα του», αποκαλύπτει άτομο από το περιβάλλον του νεαρού μοντέλου.

Kαι συνεχίζει τις πικάντικες αποκαλύψεις: «Ο Bryce θα κάνει τα πάντα προκειμένου να γίνει διάσημος. Γνωρίζοντας πόσο καλή δουλειά έκανε ο Joe ως μάνατζερ της Jessica και της Ashley, θεώρησε ότι είναι μεγάλη ευκαρία να τον πλησιάσει για να τον βοηθήσει. Ο Joe τον αγαπάει πολύ αλλά αυτός τον κοροιδεύει πίσω από την πλάτη του».

Ελπίζουμε να μην ισχύει κάτι τέτοιο γιατί είναι αρκετά στενάχωρο. Αν και αποδεδειγμένα, ο κόσμος της showbiz είναι κυριολεκτικά αδίστακτος...

Διαβάστε επίσης:

Jessica Simpson: "Είμαι gay" της είπε ο πατέρας της!

Jessica Simpson: Απογοητευτικά αποτελέσματα μετά από 5 μήνες δίαιτας

Jessica Simpson: Θα αποκαλύψει το αδυνατισμένο της σώμα στις 10 Σεπτεμβρίου!