H Αngelina Jolie για αποκριάτικα ψώνια με τα παιδιά

Γωγώ Φούντα
H Αngelina Jolie για αποκριάτικα ψώνια με τα παιδιά

Η διάσημη οικογένεια περιμένει με ανυπονησία το Halloween...

Όλοι και όλα κινούνται στους ρυθμούς του Halloween και όπως είναι φυσικό η διασημότερη οικογένεια του πλανήτη δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα! Η Angelina Jolie λοιπόν, πήρε τρία από τα έξι της παιδιά, τη Shiloh, Vivienne και Knox και πήγαν για... αποκριάτικα ψώνια.

Βγαίνοντας λοιπόν από το πολυκατάστημα φορτωμένοι πράγματα, τα οποία φυσικά δεν κουβαλούσε η Angie αλλά η πολυάριθμη φρουρά της, η μικρούλα Vivienne φορούσε μία στολή μονόκερου, ενώ ο δίδυμος αδερφός της κρατούσε ένα παιχνίδι-δεινόσαυρο. Όσο για τη Shiloh, είναι μάλλον μακράν η πιο σοβαρή της οικογένειας, μιας και κοιτούσε απειλητικά τους φωτογράφους ενώ δεν άφησε στιγμή την μικρή της αδερφή από το χέρι. Από την άλλη, η διάσημη ηθοποιός επέλεξε για ακόμη μία φορά να ντυθεί στα μαύρα, με τα μαλλιά της πιασμένα και τεράστια γυαλιά ηλίου.

«Η Angelina φαινόταν πιο όμορφη και υγιής από ποτέ. Αρκετοί θαυμαστές τους πλησίασαν και τους έπιασαν κουβέντα. Η Vivienne μάλιστα φόρεσε τη στολή της αμέσως μόλις την αγόρασε η μαμά της. Έμειναν σχεδόν μία ώρα στο μαγαζί και αγόρασαν πολλά πράγματα», είπε άτομο που βρέθηκε εκεί. Εμάς δεν μας φάνηκε κάτι τέτοιο, αλλά περί ορέξεως... Ανυπομονούμε να δούμε σύσσωμη την οικογένεια, μασκαρεμένη...

Διαβάστε επίσης:

Tα δίδυμα των Brangelina στην παιδική χαρά

Angelina Jolie- Brad Pitt:Δύο από τα παιδιά τους στα βήματά τους

H Angelina Jolie μιλάει για την 14χρονη από το Πακιστάν που οι Ταλιμπάν πυροβόλησαν στο κεφάλι