Ποιος (παντρεμένος και πατέρας) star επιθυμεί διακαώς μία νύχτα με την Mila Kunis;

Γωγώ Φούντα
Ποιος (παντρεμένος και πατέρας) star επιθυμεί διακαώς μία νύχτα με την Mila Kunis;

Φανταστείτε να ήταν και ελεύθερος...

Είναι, ψηφισμένη, η πιο σέξι γυναίκα του κόσμου, είναι διάσημη και λίαν προσφάτως σύντροφος ενός εκ των πιο περιζήτητων εργένηδων του Hollywood, του Ashton Kutcher! O λόγος για την μικροσκοπική και άκρως αισθησιακή Mila Kunis, η οποία απ' ότι φαίνεται δεν προκαλεί τα πάθη μόνο στο αγόρι της αλλά και σε άλλους διάσημους άντρες.

Συγκεκριμένα, ο φρεσκοπαντρεμένος και άκρως εκκεντρικός Robbie Williams, δήλωσε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι θα περνούσε ευχαρίστως ένα καυτό βράδυ με τη σέξι ηθοποιό. «Είμαι παντρεμένος και πρόσφατα έγινα μπαμπάς. Αγαπώ και σέβομαι τη γυναίκα μου αλλά αν η Mila Kunis ήθελε να με συναντήσει στο κοντινότερο ξενοδοχείο, δε θα είχα κανένα πρόβλημα», είπε ο Robbie καλεσμένος σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Μάλιστα, είχε έτοιμο και το μέρος που θα τη συναντούσε λέγοντας: «Κοστίζει μόνο £27.99 για ένα βράδυ. Mila θα σε δω εκεί»!

Ο διάσημος τραγουδιστής, φαίνεται πως είχε όρεξη για παιχνιδάκια μιας και δε σταμάτησε να αστειεύεται και να πετά υποννοούμενα. Στην ερώτηση σχετικά με τη σύζυγο του φίλου του Gary Barlow και αν του αρέσει ακόμα, απάντησε με χιούμορ: «Όχι πάλι η ίδια ιστορία. Ξέρετε, την τελευταία φορά που μίλησα γι' αυτό το θέμα, ο Gary το έμαθε και ήταν πραγματικά ντροπιαστικό. Είμαι παντρεμένος άνθρωπος πια».

Μετά από όλα αυτά, δεν ξέρουμε κατά πόσο η σύζυγός του Ayda θα πρέπει να αισθάνεται ήσυχη. Ευτυχώς που δήλωσε ότι θέλει σύντομα και δεύτερο παιδί...

Διαβάστε επίσης:

Tι γκάφα έκανε ο Robbie Williams με την κόρη της Gwyneth Paltrow;

Mila Kunis: Είναι, τελικά, έγκυος;

Απίστευτο: O οίκος Dior απέλυσε τη Mila Kunis επειδή τη βρίσκει.. χοντρή και ατσούμπαλη!