Ποια superstar έκανε την δήλωση: «Γιατί κανείς δεν σχολιάζει την Adele, που είναι πιο παχουλή από εμένα;»

Ποια superstar έκανε την δήλωση: «Γιατί κανείς δεν σχολιάζει την Adele, που είναι πιο παχουλή από εμένα;»

Η τραγουδίστρια μιλάει για τα κιλά της και την αυτοπεποίθηση

Μπορεί η εικόνα που βγάζει προς τα έξω να είναι αυτή της σίγουρης και γεμάτης αυτοπεποίθησης σταρ, αλλά η ίδια υποστηρίζει ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Σε συνέντευξή της, μάλιστα, δήλωσε ότι ζηλεύει την αυτοπεποίθηση της συναδέλφου της, Adele.

Ο λόγος για την Lady GaGa, η οποία μίλησε στο περιοδικό Stylist και, με αφορμή τα κιλά που έχει πάρει τον τελευταίο καιρό, δήλωσε: «Σκεφτόμουν ότι δεν με νοιάζει αν πιστεύουν ότι είμαι χοντρή γιατί, ειλικρινά, έχω πάρει 15 κιλά. Η Adele είναι πιο παχουλή από εμένα, γιατί δεν την σχολιάζει κανείς; Είναι υπέροχη και πιστεύω ότι η αυτοπεποίθησή της είναι κάτι το οποίο πρέπει να αποκτήσω κι εγώ. Έχει βάλει ψηλά τον πήχη για πολλές γυναίκες. Κι εγώ, θέλω να είμαι γυναίκα με αυτοπεποίθηση και να λέω πράγματα που θα μπορούν να βοηθήσουν τους νέους ανθρώπους», είπε.

gaga



Με το βάρος της Gaga άρχισαν όλοι να ασχολούνται, τον τελευταίο καιρό, μετά από την κυκλοφορία φωτογραφιών της σταρ, όπου είναι εμφανή τα παραπάνω κιλά που έχει πάρει. «Γνώριζα την ύπαρξη ορισμένων φωτογραφιών στο διαδίκτυο- με πήρε τηλέφωνο η μαμά μου και με ρωτούσε "Έχεις πάρει κιλά;"- όλοι μου μιλούσαν γι' αυτό. Και δεν με ένοιαζε στην πραγματικότητα. Αλλά όταν το άκουσα στις ειδήσεις, όπου μιλάνε για πολέμους, την κατάσταση της οικονομίας, τις εκλογές- σκέφτηκα "Είναι γελοίο όλο αυτό". Τι πρότυπο είναι αυτό για ένα νεαρό κορίτσι που το βλέπει από το σπίτι του;».

Διαβάστε ακόμα:
Lady Gaga: Τρία εκατομμύρια λίρες στα πόδια της, για να εμφανιστεί στο sequel του Zoolander
Ποια διάσημη τραγουδίστρια έστειλε στην Adele sexy εσώρουχα επειδή έγινε μανούλα;
Ποιες διάσημες καλωσόρισαν τον πελαργό πριν το γάμο;