Joe Simpson: Τον πρόδωσαν οι φωτογραφίες με τον εραστή του

Γωγώ Φούντα
Joe Simpson: Τον πρόδωσαν οι φωτογραφίες με τον εραστή του

Η δαιμόνια Tina έβαλε τα πράγματα στη θέση τους!

To Ηοllywood δεν παύει ποτέ να μας τροφοδοτεί με ιδιαίτερες και άκρως πικάντικες ιστορίες Μία από αυτές είναι η πρόσφατη ανακοίνωση του πατέρα της Jessica Simspon, Joe, ότι είναι ομοφυλόφιλος και η παραδοχή του ότι 34 ολόκληρα χρόνια ζούσε σε ένα ψέμα! Και επειδή η υπόθεση έχει ζουμί και ενδιαφέρον, σύσσωμος ο Τύπος του εξωτερικού δεν σταματά να σκαλίζει λεπτομέρειες για την περίεργη αυτή ιστορία!

Τα νεότερα λοιπόν, είναι ότι το γυαλί στη σχέση του Joe με τη σύζυγό του Tina είχε ήδη ραγίσει από το καλοκαίρι όταν η δεύτερη ανακάλυψε φωτογραφίες του εραστή του άντρα της, Bryce Chandler Hill, οι οποίες είχαν τραβηχτεί στο... σπίτι τους! Αμέσως, και επειδή η Tina είναι γάτα, υποψιάστηκε πως κάτι δεν πάει καλά, ωστόσο, δεν θέλησε να χαλάσει τις κοινές της διακοπές με τον Joe στη Hawaii. Μόλις όμως το αεροπλάνο τους προσγειώθηκε στην California, του ζήτησε αμέσως εξηγήσεις, με αποτέλεσμα ο Joe λίγες μόλις ώρες μετά να πάρει το αεροπλάνο για Νέα Υόρκη κακήν κακώς. Το γεγονός είχε όντως προκαλέσει εντύπωση στο περιβάλλον του ζευγαριού, αλλά κανενός το μυαλό δεν πήγαινε σε κάτι τέτοιο.

Αμέσως μόλις... ξεφορτώθηκε τον άπιστο σύζυγο, η Tina έπιασε δουλειά και επιστράτευσε τον καλό φίλο της κόρης της Jessica, CaCee Cobb να ανακαλύψει όσα περισσότερα μπορούσε για το μυστηριώδες αγόρι των φωτογραφιών. «Ο CaCee Cobb ανακάλυψε κάποιες προσωπικές φωτογραφίες του Joe και του Bryce και τις έδειξε στην Tina. Έψαχνε απεγνωσμένα για απαντήσεις. Αμέσως μόλις έγινε αυτό, πέταξε για τη Νέα Υόρκη προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις από τον άντρα της», αναφέρει έγκυρη πηγή.

Κάνοντας περαιτέρω έρυενες, η απατημένη σύζυγος ανακάλυψε ότι ο Joe είχε ξοδέψει τεράστια ποσά για λογαριασμό του νεαρού του φίλου και μάλιστα από κοινό λογαριασμό καταθέσεων. «Μέσα σε διάστημα 12 μηνών, η Tina ανακάλυψε ότι είχαν ξοδευτεί απίστευτα ποσά σε επώνυμα ρούχα, ταξίδια και εισιτήρια θεάτρου και μάλιστα από κοινό λογαριασμό».

Από την πλευρά τους, οι κόρες του ζευγαριού Jessica και Ashlee δεν μπορούν ακόμα να συνειδητοποιήσουν αυτό που έκανε ο πατέρας τους στην μητέρα τους και μάλιστα σκοπεύουν στο δικαστήριο να πάρουν το μέρος της. Για την ιστορία, η Tina έχει ήδη καταθέσει αίτηση διαζυγίου από το Σεπτέμβιο.

Διαβάστε επίσης:

O μπαμπάς της Jessica Simpson διατηρούσε σχέση με νεαρό μοντέλο!

Jessica Simpson: "Είμαι gay" της είπε ο πατέρας της!

Jessica Simpson: Απογοητευτικά αποτελέσματα μετά από 5 μήνες δίαιτας