Να πως διατηρεί αυτή την αξιοζήλευτη κόμη η Jennifer Aniston!

Να πως διατηρεί αυτή την αξιοζήλευτη κόμη η Jennifer Aniston!

Γιατί αυτά τα μαλλιά τα έχουν ζηλέψει πολλές...

Διαθέτει ίσως τα πιο διάσημα,υγιή και περιποιημένα μαλλιά του Hollywood. Τα κουρέματά της γίνονται αμέσως μόδα και φυσικά όλοι μας θυμόμαστε τον κακό χαμό που είχε προκαλέσει επί εποχή Friends, που όλα τα κορίτσια ζήταγαν από τον κομμωτή τους το a la Rachel χτένισμα και κούρεμά της.

Μπορεί τώρα να μην πρωταγωνιστεί σε κάποια σειρά, όμως οι fans της, αντιγράφουν πιστά κάθε της αλλαγή. Εξάλλου, αυτά τα μαλλιά αποτελούν πρότυπο. Και ενώ η ίδια ευχαριστεί το Θεό για τα καλά της γονίδια, πηγές λένε ότι ξημεροβραδιάζεται στα κομμωτήρια. Δεύτερο σπίτι της λένε το έχει κάνει το κομμωτήριο, και έχει τρελαθεί να πληρώνει περιποιήσεις και spa για τα μαλλιά της. Την περασμένη Παρασκευή, την συνέλαβε ο φακός να βγαίνει για... πολλοστή φορά από γνωστό κομμωτήριο στο Los Angeles. Η ηθοποιός ντυμένη casual, κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό της και αυτό που τράβηξε περισσότερο τα βλέμματα πάνω της, πέραν από τα φρεσκοβαμμένα μαλλιά της, ήταν φυσικά το μονόπετρο που φιγουράρει στο χέρι της.

Η Aniston είναι επιτέλους στα καλύτερά της! Εσείς, όμως την επόμενη φορά που θα vιώσετε ζήλια για κάποιον από τους stars, απλώς να έχετε στο μυαλό σας, ότι για να τους θαυμάζετε εσείς, αυτοί χαλάνε υπέρογκα ποσά! Σωστά Jennifer;

Διαβάστε ακόμα:

Από ποιον γυναικά star του Hollywood, κρατά τις φίλες της μακριά η Jennifer Aniston;

Jennifer Aniston – Justin Theroux: Ψάχνουν για έπιπλα

Αυτά είναι τα πιο διάσημα «κέρατα» στον πλανήτη Hollywood