Αυτά είναι τα πιο διάσημα «κέρατα» στον πλανήτη Hollywood

Αυτά είναι τα πιο διάσημα «κέρατα» στον πλανήτη Hollywood

Προσοχή, οι παρακάτω star δεν είναι υπόδειγμα μονογαμίας.

Ξεχάστε αυτά που ξέρατε για δεσμεύσεις, έρωτες και γάμους. Στον κόσμο του θεάματος και του Hollywood, όλα τρέχουν με ιλλιγυώδεις ρυθμούς και δεν έχουν καμία σημασία, αρκεί να ικανοποιηθεί ο εκάστοτε celebrity και φυσικά να μη μαθευτεί προς τα έξω. Τι γίνεται όμως όταν ο κόσμος το χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι; Σε αυτήν την περίπτωση σπίτια κλείνουν, διαζύγια βγαίνουν σε χρόνο dt και χιλιάδες εξώφυλλα τυπώνονται με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους μας διάσημους.

Το μεγαλύτερο κέρατο του 2012 ήταν φυσικά αυτό που φόρεσε η Kristen Stewart στον αγαπημένο της Robert Pattinson. Τι κι αν τον θέλουν όλα τα κορίτσια του πλανήτη, τι κι αν πρωταγωνιστεί σε μία από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες, η αγαπημένη του πήρε το στραβό το δρόμο και μάλιστα με το σκηνοθέτη της στο "Snow White & The Huntsman", Rupert Sanders ο οποίος είναι και παντρεμένος με παιδιά.

Eάν πάμε μερικά χρόνια πίσω ποιος μπορεί να ξεχάσει το περιβόητο "Mr. & Mrs. Smith"; Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt υποστηρίζουν πως δεν είχε συμβεί τίποτα ανάμεσά τους όσο γύριζαν την ταινία, αλλά αν κρίνουμε από το αστραπιαίο διαζύγιο του ηθοποιού με την Jennifer Aniston και τις δηλώσεις της αντροχωρίστρας Ange "σε αυτήν την ταινία τα παιδιά μας βλέπουν τους γονείς τους να ερωτεύονται", τα λόγια είναι περιττά. Σε όλα αυτά προσθέστε πως η Jolie ήταν το τρίτο πρόσωπο και στη σχέση του πρώην συζύγου της Billy Bob, όσο αυτός έβγαινε με την ηθοποιό Laura Dern.

H Amy Winehouse όχι μόνο δεν ήταν πιστή στο σύζυγό της Blake Fielder Civil, αλλά το διαλαλούσε όπου στεκόταν κι όπου βρισκόταν. Μάλιστα, όταν παραθέριζε στη St. Lucia, παραδέχτηκε πως είχε ένα one night stand με τον ηθοποιό Josh Bowman, ενώ λίγο μετά συμπλήρωσε πως είχε ξεχάσει ότι ήταν παντρεμένη. Φυσικά, το διαζύγιο ήρθε αμέσως κι εκείνη το μετάνιωσε πικρά.

Τα κέρατα του Hollywood και οι απιστίες δε σταματούν εδώ. Ρίξτε μια ματιά στο φωτογραφικό άλμπουμ και θυμηθείτε όλα όσα οι star θέλουν να ξεχάσουν.


Διαβάστε επίσης:

Amy Winehouse: φωνή από βελούδο

Αυτοί οι διάσημοι κατάφεραν να παντρευτούν κρυφά (ναι συμβαίνουν και τέτοια)

Kim Kardashian- Tamara Ecclestone: ποια μας πέταξε πιο πολύ τα μάτια έξ