Δέσποινα Βανδή: Γιατί άλλαξε τελευταία στιγμή την ημερομηνία παρουσίασης των ρούχων της;

Γωγώ Φούντα
Δέσποινα Βανδή: Γιατί άλλαξε τελευταία στιγμή την ημερομηνία παρουσίασης των ρούχων της;

Η ελληνίδα τραγουδίστρια δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για το νέο της επαγγελματικό βήμα!

Στις μέρες μας, συνηθίζεται όταν μία προγραμματισμένη ημερομηνία αλλάζει, να μεταφέρεται για πολύ αργότερα όπως συμβαίνει φέτος με τα τηλεοπτικά προγράμματα για παράδειγμα. Ωστόσο, στην περίπτωση της Δέσποινας Βανδή, μπορεί η παρουσίαση της νέας της σειράς ρούχων να είχε προγραμματιστεί για την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου, η ελληνίδα star όμως αποφάσισε να γίνει νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή στις 9 του μήνα.

Η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία φημίζεται για το στυλ αλλά και τις τολμηρές ενδυματολογικές της επιλογές, δέχτηκε πρόσφατα πρόταση από την καλή της φίλη και ιδιοκτήτρια της εταιρείας chip and chip, Χρυσούλα Κέρος, να δημιουργήσουν από κοινού μία σειρά ρούχων που θα χαρακτηρίζεται από το προσωπικό γούστο της Δέσποινας.

Έτσι, η σειρά Despoina Vandi for Chip and Chip είναι πλέον γεγονός και αναμένεται να παρουσιαστεί την Παρασκευή στην Κηφισιά. Η ίδια η Δέσποινα αποφάσισε να αλλάξει την ημερομηνία μιας και, αφενός τα ρούχα ήταν έτοιμα και αφετέρου δεν μπορούσε να αντέξει την αγωνία του σαββατοκύριακου όπως εξομολογήθηκε σε φίλους της, καθώς είναι ιδιαιτέρως ενθουσιασμένη με το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Η παρουσίαση λοιπόν, η οποία θα είναι αποκλειστικά για τον Τύπο και 30 άτομα, έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Παρασκευής στις 6, ενώ η Δέσποινα αναμένεται να φτάσει στο χώρο αρκετά νωρίτερα ώστε να οργανώσει τα πάντα. Θα υποδεχτεί φυσικά τους καλεσμένους της φορώντας κομμάτια της σειράς της, ενώ αναμένεται να απαντήσει και σε ερωτήσεις δημοσιογράφων. Μεταξύ άλλων, θα μοιραστούν και dvd από τη φωτογράφιση της ελληνίδας star αλλά και το σχεδιασμό των ρούχων. Το παρόν έχει ήδη επιβεβαιωθεί ότι θα δώσει τόσο η Τατιάνα Στεφανίδου όσο και η Φαίη Σκορδά.

Η σειρά είναι διαθέσιμη στο ίντερνετ ενώ οι τιμές είναι αρκετά προσιτές...

Διαβάστε επίησς:

Η Δέσποινα Βανδή παρουσιάζει ρούχα με την υπογραφή της

Η Δέσποινα Βανδή στην κουζίνα του σπιτιού της

Η στενοχώρια της Βανδή που «έχασε» τον αγαπημένο της συνεργάτη, ο αποχαιρετισμός και ο αντικαταστάτης του