Ποια διάσημη star πρόσθεσε αυτό το tattoo στη συλλογή της;

Ποια διάσημη star πρόσθεσε αυτό το tattoo στη συλλογή της;

Γιατί ένα ποτέ δεν είναι αρκετό...

Τattoo. Η μεγάλη μανία των stars και όχι μόνο. Ξεκινάνε με τη λογική να κάνουν ένα και καταλήγουν με άλλα εκατό πάνω τους.

Ποια όμως είναι η διάσημη ξανθιά, η οποία μόλις απέκτησε ένα ακόμα τατουάζ ; Και η απάντηση είναι: η όμορφη Scarlett Johansson. Η 27χρονη ηθοποιός, βρέθηκε στο Παρίσι, την προηγούμενη εβδομάδα και όπως άλλοι παίρνουν souvenir για να θυμούνται το ταξίδι τους, ε, έτσι και η Scarlett είπε να «χτυπήσει» ένα αναμνηστικό tattoo. Tι επέλεξε; Ένα πέταλο αλόγου, το οποίο είναι το κλασικό σύμβολο που λέγεται ότι φέρνει τύχη και έγραψε και τη φράση «Lucky You». Το τατουάζ της ολοκληρώθηκε με δύο αστεράκια.

Η Scarlett φαίνεται να είναι αρκετά τολμηρή, καθώς τα πλευρά που επέλεξε να το κάνει ως σημείο, πονάει αρκετά. Αλλά από ότι φαίνεται η Johansson δε χαμπαριάζει από πόνο. Όσον αφορά τα προηγούμενα τατουάζ της; Έχει κάνει ένα βραχιόλι στα χέρια της, αφιερωμένο στο Big Apple, γράφoντας «I heart New York». Επιπλέον, τον πήχη της κοσμεί ένα χρωματιστό τατουάζ το οποίο συμβολίζει έναν ήλιο να ανατέλλει πάνω από τη θάλασσα. Τέλος, τη συλλογή της κλείνει ένα tattoo που έχει στον αστράγαλό της με δύο κυκλάκια να ενώνονται και στο ένα εσωκλείεται το γράμμα Α. Κανείς δεν ξέρει φυσικά τι πραγματικά σημαίνει.


Η ηθοποιός είναι tattoo-maniac, αφού έχει δηλώσει ότι τα τατουάζ την κάνουν ευτυχισμένη. Φυσικά τονίζει ότι αυτό που της αρέσει περισσότερο είναι να μη γνωρίζει κανείς ποιος είναι ο λόγος που έχει κάνει καθένα από αυτά και να το κρατάει για τον εαυτό της και μόνο.


Με γεια! Άντε και στο επόμενο!

Διαβάστε ακόμα:

Ποιο διάσημο ζευγαράκι του Hollywood έκανε (σχεδόν) το ίδιο τατουάζ;

Ο tattoo artist του David Beckham λανσάρει την σειρά Forever Ink

Ποια νέα μαμά του Hollywood απέκτησε (ένα ακόμα) τατουάζ;