Ο tattoo artist του David Beckham λανσάρει την σειρά Forever Ink

Ο tattoo artist του David Beckham λανσάρει την σειρά Forever Ink

Ειδικά για την φροντίδα των τατουάζ

«Κάθε tattoo είναι μια "επένδυση" ζωής. Έχοντας 30 χρόνια εμπειρίας, ξερω πως ένα ποιοτικό tattoo αξίζει την καλύτερη φροντίδα μετά» λέει ο Louis Molloy, ο οποίος έχει κάνει πολλά από τα διάσημα tattoos του Davin Beckham.


Με αυτό το σκεπτικό, ο Molloy λάνσαρε μόλις τη δική του σειρά φροντίδας, Forever Ink, με προϊόντα ειδικά μελετημένα ώστε να προστατεύουν τα tattoos από την φθορά που προκαλεί ο ήλιος και να κρατάνε τα χρώματα ζωντανά. Η σειρά περιλαμβάνει το Forever Ink Balm, που βοηθάει στην ανάπλαση της επιδερμίδας αμέσως μετά το tattoo, συνδυάζοντας τις αντιβακτηριδιακές ιδιότητες που έχει το μέλι Manuka με βιταμίνες Β και Ε και το Forever Ink Shield, μια προηγμένη, ελαφριά φόρμουλα που θωρακίζει το χρώμα, φροντίζει την επιδερμίδα και την προστατεύει από τον ήλιο χάρη στο SPF 45 που διαθέτει.


Τα προϊόντα προς το παρόν πωλούνται στη Μεγάλη Βρετανία όμως σας προτείνουμε να κάνετε μια βόλτα από το site του brand όπου θα βρείτε πολλά και ενδιαφέροντα tips- και έμπνευση- γύρω από την τέχνη του tattoo.