Brad Pitt - Jennifer Aniston: Wedding - πόλεμος για το ποιούς διάσημους κοινούς φίλους θα πάρουν με το μέρος τους!

Brad Pitt - Jennifer Aniston: Wedding - πόλεμος για το ποιούς διάσημους κοινούς φίλους θα πάρουν με το μέρος τους!

Για ποιον καλεσμένο θα πιαστούν μέχρι και στα χέρια;

H μεγάλη στιγμή έχει φτάσει για τους Brad Pitt και Jennifer Aniston. Και όχι δεν εννοούμε μεταξύ τους, αφού αυτοί έχουν χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά ήρθε η ώρα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας με τους συντρόφους τους, Angelina Jolie και Justin Theroux αντίστοιχα. Όλα ωραία και καλά!

Και εκεί που λέγαμε ευτυχώς η Jen, βρήκε έναν άνθρωπο να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της και να ξεπεράσει επιτέλους τα περί Brangelina, να που πάλι μαζί τους ασχολείται. Ποιος είναι όμως ο λόγος που αυτή τη φορά o Brad Pitt και η Jennifer Aniston, λέγεται ότι είναι στα μαχαίρια;

Μα φυσικά, η λίστα καλεσμένων για τους γάμους τους. Το ζευγάρι ήταν πολλά χρόνια μαζί, οπότε είναι λογικό να έχουν αρκετούς κοινούς φίλους, celebrities και μη. Tρανταχτή περίπτωση κοινού τους φίλου, που λέγεται ότι έχει έρθει σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, δεν είναι άλλος από τον George Clooney, ο οποίος βρίσκεται ακριβώς στη μέση και τα «ακούει» και από τους δύο. Πηγές λένε ότι ο Brad και η Jen από την άλλη, προσπαθούν ο καθένας ξεχωριστά να τον πείσουν να πάει στο δικό του γάμο και όχι στου άλλου.

Παιδιάστικο; Και όμως αυτό συμβαίνει. Και να ήταν ο μόνος; Σε πάρα πολλούς ακόμα έχουν... «ασκήσει βέτο», λέγοντάς τους ότι θα πρέπει να... διαλέξουν μεριά... Τι να πεις! Μην τρελαίνεστε βρε παιδιά! Χαρές έρχονται, αφήστε τις μικρότητες κατά μέρους!

Διαβάστε ακόμα:

Από ποιον γυναικά star του Hollywood, κρατά τις φίλες της μακριά η Jennifer Aniston;

O Brad Pitt στη μηχανή του χρόνου: Όλες οι αλλαγές στα μαλλιά του! (φωτος)

Jennifer Aniston: Eτοιμάζεται να στείλει... συγχωροχάρτι στον Brad Pitt!