Jennifer Aniston: Eτοιμάζεται να στείλει... συγχωροχάρτι στον Brad Pitt!

Γωγώ Φούντα
Jennifer Aniston: Eτοιμάζεται να στείλει... συγχωροχάρτι στον Brad Pitt!

Eίναι μεγάλη ψυχή ή απλά δεν τον ξεπέρασε ποτέ;

H αγαπημένη μας Jennifer Aniston πλέει επιτέλους σε πελάγη ευτυχίας! Το ταλαιπωρημένο κορίτσι του Hollywood, βρήκε επιτέλους την ευτυχία και τη γαλήνη στο πρόσωπο του Justin Theroux ενώ ειδικά μετά την πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον καλό της, κυριολεκτικά πετάει στα σύννεφα.

Ωστόσο, μία νεά ιστορία που είδε το φως της δημοσιότητας και φυσικά έχει να κάνει με τον Brad Pitt, μας κάνει λίγο δύσπιστους απέναντι στην ευτυχία της Jen. Σύμφωνα με έντονη φημολογία, η star των Friends, στο πλαίσιο πάντα της ιδανικής αγάπης και ζωής, σκοπεύει να γράψει ένα γράμμα στον Brad όπου θα του δίνει άφεση αμαρτιών για όσα της έκανε στο παρελθόν και θα του ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με την Angelina αλλά και τον ίδιο.

Άτομο από το περιβάλλον της διάσημης ηθοποιού υποστηρίζει: «Ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι ζει μία τόσο τέλεια σχέση. Δεν περίμενε σε καμία περίπτωση να γνωρίσει τον απόλυτο έρωτα. Μέχρι να γνωρίσει τον Justin σκεφτόταν μόνο τον Brad. Καμία από τις προηγούμενες σχέσεις της δεν κατάφερε να την κάνει να τον ξεχάσει, μέχρι που μπήκε στη ζωή της ο Theroux. Είναι τρελή γι' αυτόν και μάλιστα υποστηρίζει ότι είναι ο πιο ερωτικός άντρας που γνώρισε ποτέ της. Εκτός όλων των άλλων, είναι πολύ καλύτερος στο κρεβάτι από τον Brad»!

Η αλήθεια είναι ότι όντως η Jen δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Ωστόσο, είναι αλήθεια επίσης ότι κάθε φορά που συναντά έναν νέο άντρα συνηθίζει να τον συγκρίνει με τον Pitt, κάτι που δείχνει ξεκάθαρα ότι μάλλον δεν τον έχει ξεπεράσει! Το θέμα με το γράμμα και την άφεση αμαρτιών μας φαίνεται υπερβολή. Αλλά όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς από μία ερωτευμένη-πληγωμένη γυναίκα.

Διαβάστε επίσης:

Ο Justin Theroux δοκιμάζει τα σαμπουάν της Aniston

Jennifer Aniston: Μίλησε για τον Justin και... πλάνταξε στο κλάμα! (video)

Jennifer Aniston: Ήρθε η ώρα να εκμεταλλευτεί τη φήμη των μαλλιών της