Ποιοι είναι οι… «σκυλογονείς» του Hollywood; (photos)

Ποιοι είναι οι… «σκυλογονείς» του Hollywood; (photos)

 Ή αλλιώς και... φιλόζωοι!

Λατρεύουμε τα σκυλιά και από ότι φαίνεται την ίδια αδυναμία έχουν και οι stars του Hollywood. Πως το καταλάβαμε; Ουκ ολίγες φορές, τους έχει απαθανατίσει ο φακός να πηγαίνουν βόλτα τα αγαπημένα τους σκυλάκια και να περνάνε το... λιγοστό ελεύθερο χρόνο που έχουν, μαζί τους!


Τι ράτσες όμως επιλέγουν οι διάσημοι; Οι περισσότερες κυρίες επιλέγουν μικρόσωμα σκυλάκια, τα οποία είναι ιδανικοί φίλοι για να μένουν μαζί τους μέσα στο σπίτι. Εξαίρεση αποτελεί η Gisele, η οποία απαθανατίστηκε όχι με ένα, αλλά με δύο μεγαλόσωμα σκυλιά, που περισσότερο για προστάτες της μας κάνουν. Από τους πιο γνωστούς φιλόζωους είναι ο Justin Timberlake, ο οποίος πολλές φορές έχει εκφράσει την αδυναμία του στους τετράποδους φίλους.

Πάντως οι stars δείχνουν πολύ cool και χαλαροί στις βόλτες τους με τα σκυλιά τους, καθώς δεν δίνουν καμία σημασία στα φλας των φωτογράφων, με εξαίρεση βέβαια την Mariah Carey, η οποία είπε να βγάλει το σκυλάκι της βόλτα με ένα θεόστενο μίνι φόρεμα και ψηλοτάκουνα παπούτσια. Ναι, ναι πολύ φυσιολογικό! Μα καλά και εσείς έτσι δε βγάζετε το σκυλί σας βόλτα στο πάρκο της γειτονιάς σας;


Δείτε στη gallery τους φιλόζωους stars καθώς και τα αξιαγάπητα σκυλάκια τους. Ποιο σας αρέσει περισσότερο;

Διαβάστε ακόμα:

Halloween και στο ζωικό βασίλειο

Μία συγκινητική ιστορία αγάπης: αγοράστε ένα λουράκι και σώστε τη ζωή του Geppetto

Collars & Coats Gala: οι διάσημοι σχεδιαστές ντύνουν τα κατοικίδιά μας