Τι έκανε κρυφά η Angelina και νευρίασε τον Brad;

Τι έκανε κρυφά η Angelina και νευρίασε τον Brad;

Oops! Τώρα μάλιστα...

Και εκεί που όλα ήταν μέλι γάλα και το μόνο τους άγχος ήταν να οργανώσουν τον πολυαναμενόμενο γάμο τους, ο Brad τσάκωσε στα πράσα την Angelina και λέγεται ότι είναι πολύ θυμωμένος. Τι την έπιασε να κάνει; Να βιντεοσκοπεί το show «Elementary» του πρώην συζύγου της, Jonny Lee Miller. Kαι που το κακό θα πείτε οι περισσότεροι; Ακούστε γιατί έχει τσαντιστεί ο Brad.

Λέγεται ότι την πρώτη φορά που ο Pitt την είδε να βλέπει το show, η Angelina του είπε ότι το βλέπει από απλή περιέργεια. Μάλιστα του σχολίασε ότι ο πρώην άντρας της έχει κακογεράσει, ότι το show του δεν της αρέσει καθόλου καθώς και ότι είναι πάρα πολύ βαρετό. Ως εδώ όλα καλά, αφού ο Brad την πίστεψε.


Έλα όμως που πηγές λένε ότι η Angelina έχει ένα ολόκληρο συρτάρι στο οποίο κρύβει τις βιντεοσκοπημένες εκπομπές του πρώην! Πριν λίγες μέρες έγινε και το μεγάλο μπαμ, καθώς ο γόης του Hollywood τσάκωσε την Angelina να βλέπει κρυφά, τι άλλο, τον πρώην! Αυτό που εξόργισε ακόμη πιο πολύ τον διάσημο ηθοποιό ήταν το γεγονός ότι ακόμη και τα παιδιά τους έχουν γίνει θαυμαστές του show του Jonny, και δε σταματούν να διαδίδουν ότι είναι πολύ cool.


Αλήθεια ή ψέμα ο τσακωμός τους; Αναμείνατε.

Διαβάστε ακόμα:

Brad Pitt - Jennifer Aniston: Wedding - πόλεμος για το ποιούς διάσημους κοινούς φίλους θα πάρουν με το μέρος τους!

Ο Βrad Pitt αλλάζει καριέρα;

O Brad Pitt στη μηχανή του χρόνου: Όλες οι αλλαγές στα μαλλιά του! (φωτος)