Δεν θα πιστέψετε ότι αυτή είναι η αδερφή του George Clooney!

Δεν θα πιστέψετε ότι αυτή είναι η αδερφή του George Clooney!

Η 52χρονη Adelia Zeidler ελάχιστα θυμίζει τον superstar αδερφό της

Η –κατά ένα χρόνο μεγαλύτερη- αδερφή του George Clooney αποφάσισε να απαντήσει στις φήμες που θέλουν τον superstar gay, και μίλησε, για πρώτη φορά, στη DailyMail.

«Ναι, όλα αυτά είναι αρκετά γελοία, ούτε καν δίνουμε σημασία στους ανθρώπους που λένε τέτοια πράγματα πλέον», είπε και συμπλήρωσε σχετικά με τους λόγους για τους οποίους ο αδερφός της δεν κάνει οικογένεια «Πιστεύω ότι αποφάσισε ότι, στη ζωή του, θα αφοσιωνόταν στην καριέρα ή στην οικογένειά του, και ακολούθησε τον πρώτο δρόμο».

Η Adelia, πάντως, την οποία τα κοντινά της πρόσωπα φωνάζουν Ada, δεν έχει καμία σχέση, στις επιλογές της, με τον διάσημο αδερφό της. Ζει στην κωμόπολη Augusta του Kentucky, με τα δύο της παιδιά- την 21χρονη Jennifer και τον 16χρονο Nicholas. Μετά τον θάνατο του συζύγου της, το 2004, η Ada, αφοσιώθηκε αποκλειστικά στην οικογένειά της. Πώς νιώθει που ο αδερφός της ψηφίστηκε ως ο πιο σέξι άντρας του κόσμου από το περιοδικό People; «Είναι λίγο περίεργο να βλέπω τον μικρό αδερφό μου ως τον πιο σέξι άντρα του κόσμου- δυσκολεύομαι λίγο να τον δω έτσι. Φυσικά τον κοιτάω και αντιλαμβάνομαι ότι είναι πολύ όμορφος, αλλά, με δεδομένο ότι είμαι η αδερφή του, είναι λίγο περίεργο».

Διαβάστε ακόμα:
Julia Roberts: Έσωσε την σχέση του George Clooney
Γκέι φήμες στο Hollywood: το "κανελώνουν το ριζόγαλο";
Το δωμάτιο του Batman και ο σωσίας του Clooney!