Ποιου star η σύντροφός του, τον έβαλε να φορέσει εσώρουχο με το ζόρι;

Γωγώ Φούντα
Ποιου star η σύντροφός του, τον έβαλε να φορέσει εσώρουχο με το ζόρι;

Και να καλύψει τις... καμπάνες του;

O διάσημος ηθοποιός Jon Hamm δεν είναι γνωστός μόνο για τον ρόλο του στη σειρά Mad Men, το ταλέντο και το σέξι του παρουσιαστικό αλλά και για κάποιες ιδιαίτερες συνήθειές του, που έχουν να κάνουν κυρίως με τις ενδυματολογικές του προτιμήσεις! Bλέπετε, εδώ και αρκετό καιρό, αρνείται πεισματικά να φορέσει εσώρουχο, με αποτέλεσμα οι δημόσιες εμφανίσεις του να προκαλούν πολλαπλά εγκεφαλικά στα θηλυκά ετούτου του πλανήτη!

Πρώτη φορά λοιπόν, εθεάθη με τα... ελαίη του κρεμάμενα το 2010 και όπως είναι φυσικό έκανε τα φλας των φωτογράφων να πάρουν φωτιά! Εκτός φυσικά από το γεγονός ότι κυκλοφορούσε με τα... ελάχιστα, όλοι μπόρεσαν να παρατηρήσουν την βαριά κληρονομιά που κουβαλά ο Jon ανάμεσα στα πόδια του!

Ωστόσο, μία νέα του εμφάνιση και μάλιστα αρκετά πρόσφατα, με την ίδια φιλοσοφία ντυσίματος, έκανε την εδώ και αρκετά χρόνια φίλη του, Jennifer Westfeldt έξαλλη με αποτέλεσμα να του βάλει τις φωνές και να τον αναγκάσει να φορέσει εσώρουχο! «Η Jennifer είναι πολύ εκνευρισμένη που ο Jon κυκλοφορεί έτσι. Η αλήθεια είναι ότι πάντα του άρεσε να μην καταπιέζεται, αλλά οι φωτογραφίες του με το πέος του να διακρίνεται την έχουν φρικάρει εντελώς. Ήδη αισθάνεται κάπως με την εικόνα του ως sex symbol, καθώς είναι αρκετά χαμηλών τόνων. Τώρα μάλιστα που όλες της οι φίλες γνωρίζουν για την ανατομία του καλού της, θέλει να ανοίξει η γη να την καταπιεί! Γι' αυτό το λόγο λοιπόν, του αγόρασε αμέτρητα μποξεράκια μπας και φιλοτιμηθεί και τα φορέσει», αποκαλύπτει άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Jennifer, άσε το παιδί να εκφραστεί ελεύθερα!

Διαβάστε επίσης:

Jon Hamm: Γιατί οι γυναίκες θέλουν να φάνε από το «ζαμπόν» του;

H ινκόγνιτο έξοδος του Jon Hamm

Jon Hamm: Η φωτογράφησή του για μεγάλο αμερικάνικο περιοδικό