Ποια star δήλωσε πως τέλειωσε μια και καλή με τις δίαιτες;

Γωγώ Φούντα
Ποια star δήλωσε πως τέλειωσε μια και καλή με τις δίαιτες;

Μία δήλωση που κάθε γυναίκα θα ήθελε να κάνει!

Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός Jennifer Hudson, είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα θέλησης και αποφασιστικότητας στον πλανήτη Hollywood. Μπορεί το ταλέντο της να είναι αναμφισβήτητο, ωστόσο η εμφάνισή της και κυρίως τα κιλά της, έγιναν πολλές φορές στόχος κακόβουλων σχολίων.

Πλέον, και ζυγίζοντας αρκετά κιλά λιγότερο, η Hudson δίνει μία συνέντευξη στην οποία μιλάει με ειλικρίνεια για τα κιλά της αλλά και το πώς νιώθει τώρα: «Μετά από πολλή προσπάθεια, ζυγίζω όσο ακριβώς επιθυμούσα πάντα. Ο κόσμος μου λέει να μην αδυνατίσω άλλο, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχω σταματήσει τη δίαιτα εδώ και αρκετό καιρό»!

Στη συνέχεια, παραδέχεται ότι της είναι αρκετά δύσκολο να συνηθίσει το νέο της σώμα, μιας και δεν είναι πλέον αναγκασμένη να φοράει μεγάλα νούμερα: «Πάντα φορούσα πολύ μεγάλα μεγέθη. Και από συνήθεια, ακόμα και τώρα αν με ρωτήσουν λέω ότι φοράω X-Large! Συνήθως η στυλίστριά μου με επαναφέρει στην πραγματικότητα και μου λέει ότι πλέον φοράω medium ή small».

H star, αποκάλυψε επίσης ότι την περίοδο που ήταν παχιά, είχε σχεδιάσει τη δική της σειρά ρούχων, που είχε αποκλειστικά μεγάλα μεγέθη. «Επιθυμία μου ήταν να ντύνομαι μοδάτα παρά τα παραπάνω κιλά μου. Έτσι αποφάσισα να φτιάξω τη σειρά QVC ώστε να μπορούν κι άλλες παχουλές κοπέλες ανα ντύνονται όμορφα».

Διαβάστε επίσης:

Stars και κιλά: Ποιοι έμειναν σκιά του εαυτού τους για τις ανάγκες ενός ρόλου;

Οι μεγαλύτερες star πριν και μετά τον στιλίστα!