H Κeira Knightley απαντά στις φήμες περί ανορεξίας

Γωγώ Φούντα
H Κeira Knightley απαντά στις φήμες περί ανορεξίας

Kαι εξηγεί γιατί δεν την πειράζει να δείχνει το στήθος της!

H διάσημη αγγλίδα ηθοποιός Keira Knightley βγήκε κυριολεκτικά από τα ρούχα της, για λογαριασμό του περιοδικού Allure. Φορώντας μόνο ένα Tom Ford παντελόνι και ένα Chanel σακάκι, και καλύπτοντας με τα χέρια το στήθος της, ποζάρει άκρως αισθησιακά προκαλώντας απανωτά εγκεφαλικά στους θαυμαστές της. Εκτός από το κορμί, η Keira ξεγύμνωσε και την ψυχή της, δίνοντας μία από τις πιο ειλικρινείς της συνεντεύξεις, αιφνιδιάζοντας μεγάλη μερίδα του κοινού.

Σχετικά με τις γυμνές σκηνές στις ταινίες της είπε: «Ποτέ δεν δείχνω από την μέση και κάτω. Δείχνω μόνο το στήθος μου. Αλλά ποιον νοιάζει άλλωστε; Είναι τόσο μικρό... Πάντοτε θυμάμαι ότι επενέβαιναν στο στήθος μου ιδίως σε αφίσες ταινιών. Για την ταινία King Arthur, μου είχαν φτιάξει ένα γελοίο και πεσμένο. Τότε ήταν που πραγματικά θύμωσα. Σκέφτηκα ότι αφού μπήκαν στον κόπο να πειράξουν την εμφάνισή μου, ας μου έδιναν τουλάχιστον ένα στήθος της προκοπής»!

Εκτός φυσικά από το στήθος της, κριτική έχει δεχτεί και το υπόλοιπο σώμα της Knightley, μιας και τουλάχιστον μία φορά το χρόνο δημοσιεύματα κάνουν λόγο ότι εχει πέσει θύμα νευρικής ανορεξίας. «Όλο αυτό το θέμα με την ανορεξία με επηρέασε πάρα πολύ. Εγώ γνώριζα ότι δεν ήμουν ανορεξική, ωστόσο μπήκα στο τρυπάκι να σκέφτομαι ότι το σώμα μου δεν είναι σωστό, ή το πρόσωπό μου ή ο τρόπος που μιλάω. Μετά από τόση πολλή κριτική, σκέφτεσαι μήπως έχουν δίκιο τελικά και σε πιάνει μία μανία απομόνωσης και συστολής».

Διαβάστε επίσης:

Κάντο όπως η Keira Knightley

Οι ανησυχητικά αδύνατες celebrities

Keira, Scarlett, Mia και Rooney, σε μία συγκλονιστική φωτογράφηση